Med Amerikan Tıp Merkezi
Feneryolu Mahallesi Bağdat Caddesi No:130, Kadıköy 34726Sigortalar
- Allianz Sigorta
- Diğer (İade)
be...ı
Öncelikle ilk tanıdığımız andan itibaren kişilik ve karakteri ile bizi etkileyen daha sonra ise tartışılamayacak bilgi birikimi ve deneyimini bize hissettiren Kudret Hocamıza sonsuz teşekkürü borç biliriz. Oğlumuzun baya yoğun gaz sorunu bulunmaktaydı Kudret Hocamıza ilk götürdüğümüz gün doğru teşhis ve ilaçlarla götürdüğümüz ilk günden itibaren sorunumuzu çözdü. Oğlumuzu artık Kudret Hocadan başkasına götürmeyiz. Ayrıca ebeveynler ile olan iletişimi herhangi sorduğunuz soruya çok hızlı dönüşleride tartışılmaz bugune kadar karşılaştığımız en iyi doktor. İstanbul'da başka çocuk doktoru aramaya kesinlikle gerek yok. Ganidağlı Ailesi
o.....
Çocuklarımın doğduğundan beri çok sevdiğimiz , çok vicdanlı ve çok tecrübeli bir doktordur. kızımın alerjik astımını geçirmiştir, kesinlikle herkese tavsiye ederim
l.....
Kendisi oğlumun doktorudur. Bize oğlumuzu 6 aylıkkken uyguladığı tedavi ile astım bronşit hastalığından resmen kurtarmıştır. Minnattarım kendisine empati yapabilmesine ve her zaman kısa zamanda sorunu çözüp hiç çocuk hırpalanmadan tedavi etmesine . İyi ki bizim doktorumuz .
yu...f
Merhaba geçen sene tanıştık Yener hocayla oglum parmak ucunda yürüyordu yazda ameliyatını yaptı ve allah ondan razı olsun böyle hekimler başımızdan eksik olmasin inşallah herkese tavsiyem õnce allaha sonra yener hocaya sonuna kadar güvenebilirsiniz iyi sonuçlar alacaksınız sağlıklı günler
gü...k
Hekim olarak bilgisinin yanı sıra , nezaketi , zerafeti , zekası ve destekleyici sıcaklığı ile bir uzman kişiden , bir bilge dosttan beklenebilecek tüm karşılığı sunuyor. Sonsuz teşekkürler ...
Med Amerikan Tıp Merkezi, Kadıköy şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Med Amerikan Tıp Merkezi, Kadıköy şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Göz Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Gastroenterolog, Dermatolog, Genel Cerrah, Kardiyolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Psikiyatrist, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Ürolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Beyin Ve Sinir Cerrahı, Aile Hekimi, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Nörolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Radyolog, Geriatri Uzmanı.
Med Amerikan Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Med Amerikan Tıp Merkezi, toplam 24 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ana(Antinükleer Antikor), Dgk(Dışkıda Gizli Kan) Testi, Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Gtt(Glukoz Tolerans Testi).
Med Amerikan Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Med Amerikan Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Med Amerikan Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Med Amerikan Tıp Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Med Amerikan Tıp Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Med Amerikan Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Med Amerikan Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Med Amerikan Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Med Amerikan Tıp Merkezi nerede?Med Amerikan Tıp Merkezi adresi Feneryolu Mahallesi Bağdat Caddesi No:130 Kadıköy şeklindedir.
Kadıköy bölgesindeki Psikolog klinikleri
Kadıköy bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri