Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
Mizmer Bireysel Danışmanlık
Bahçelievler Mahallesi Ressam Halim Sokak No:105/B1 Kadir Has Center, Bahçelievler 34180
g.....
Cocukluk travmalarimin sosyal iliskilerime olumsuz yonde cok fazla yansidigini farkettigim anda Zeynep Hoca ile terapilerimize basladik. Kendisi bu durumdan kurtulmam icin benden bile daha ozverili davrandi 4 elle bana sarildi ve beni yabaniligimden guvensizligimden daha dogrusu ozguvensizligimden arindirdi.
m....d
kendisi hayatımda gördüğüm en güler yüzlü ve anlayışlı insan, konuşurken bile insanı rahatlatıyor herkesin tereddütsüz görüşmesi gereken bir kişi, bana çok yardımı dokundu, kaygılarım için gittim ve kısa sürede iyileşme sürecine girdim. Terapi sürecim çok pozitif, rahatlatıcı ve iyileşme odaklı oldu.
m....a
Zeynep hocam terapi sürecinde anlayışı, güler yüzü ve mükemmel yetkinliğiyle çok yardımcı oldu kendisine hiç tereddütsüz her türlü sorununuz için gidin, insana yalnız olmadığını çok güzel hissettiriyor. Sorunlarınızla tek başınıza mücadele etmek zorunda değilsiniz.
go...a
özge hanıma evliliğimizdeki sorunlar için başvurduk ama evliliğimize sagladıgı cok buyuk faydaların yanısıra yıllar sonra eşimi hatta kendimi bile yeteri kadar tanımadıgımı farketmemi ve tanımamı sagladı.Hayatımda gittiğim ilk ve her seanstan sonra iyiki gelmişim dediğim psikologumdur kendisi.Daha karşılamasında ve seans esnasındaki anlayışlı olumlu tavırlarıyla bile insanı farklı bir psikolojiye taşıyabilir özge hanım.kendisine çok teşekkür ediyorum
sa...n
Depresyon tedavisi için gittiğim mizmerde özge hanımın desteği ile tekrar sosyal yaşantıma geri döndüm. Kendisi özgüvenimi geri kazanmamda, iş ve aile hayatımda sorunlarımla baş etme konusunda kendi potansiyelimi görmemi sağlamıştır. Teşekkür ederim.
la...n
Referans aracılığıyla Dr. Sinan Korkmaz'a sosyal fobimin olması nedeniyle başvurdum. 2 seans hipnoz uygulandıktan hemen sonra fobimin tamamen geçtiğini, rahatlıkla dışarıya çıkabildiğimi ve insan ilişkilerimin düzeldiğini fark ettim. Kendisine çok teşekkür ederim. Herkese tavsiye ederim...
v.....
Bu hoca turkiyede 1 numara.ben kliniğe psikolojik sebeplerle gitmiştim.ek olarak sinan hocama yönlendirdiler.1 ayda sayesinde 6 kg verdim.ayrica bitmek bilmeyen boyun omuz ve sırt ağrılarımı 30 dk.bitirdi.tesekkurler babos herkese tavsiye ederim
mö...ç
Merhaba
6 ay önce bebeğim oldu ve15 gün mutluğun ardından inanılmaz bir yıkım yaşadım. Çoğumdan nefretetmekten ölsem de kurtulsama kadar giden içinden çıkılmaz bir depresyon. Birçok şey denedim bir çok yere gittim fakat daha da derinleşti. Son durak Özge hanım oldu ilk görüşmede neredeyse iyileştim. 3 aydır tedavim devam ediyor ve çok mumnunum sanırım ömür boyu devam edicem. Çünkü bu sadece bri tedavi değil kendini tanıma süreci Özge hanımda bu konuda olabilecek en iyi yol gösterici. Teşekkür ederim
Sorun yaşayan herkeze tavsiyem lütfen sorunlarınızın üstünü örtmeyin tedavi görün herşeyin bir çözümü var. Eğer özge hanım gibi bir terapistiniz varsa yakası bırakmayın :)
Ben Özge hanıma oğlum için ulaştım. Ben ve eşim de hekimiz. Daha önce pekçok psikolog ve çocuk psikiyatristine başvurmuştuk ancak tatmin edici bi çözüm sağlayamamıştık. Bize ilk görüşmede inanılmaz güven verdi. Işinde çok başarılı olduğu ve isinin ehli olduğu çok belliydi. Biz oğlumuzun terapilerine başladık. 2 haftada bir Izmirden giderek sürece devam ettik. Yaklaşık 1 yıldır hala kendisinin danışanıyız. Hatta eşimle bana da danışmanlık yapıyor. Oğlumuzda çok belirgin gözle görülür değişim yaşadık. Araya pek çok beklenmeyen olay da girse(plansiz kardes gelmesi gibi)oğlumuz hep daha iyiye gitti sayesinde. Sorunlarımız oldukça azaldı. Yeni sıkıntılar eklenmedi.
Kişiyi çok güzel analiz edip, terapi sürecini çok başarılı yönetiyor. Kesinlikle çok profosyonel.
Kesinlikle çocuklarım için de kendim içinde başka bir psikolog arayışına asla girmem Özge hanımdan sonra. Izmirde değil fizandan olsa gider gelirim. Bu kaliteye kesinlikle değer.
Kendisine herşey için çok teşekkür ederim
d2...6
Güvenilir bir yaklaşımla sonuç odaklı davranıyor. Sayesinde çok kısa sürede çok büyük bir gelişme gösterdim.
Mizmer Bireysel Danışmanlık, Bahçelievler şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Mizmer Bireysel Danışmanlık, Bahçelievler şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Psikolog, Psikiyatrist.
Mizmer Bireysel Danışmanlık hangi hizmetleri sağlıyor?Mizmer Bireysel Danışmanlık, toplam 22 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Gessell Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi.
Mizmer Bireysel Danışmanlık adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Mizmer Bireysel Danışmanlık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mizmer Bireysel Danışmanlık kurumundan nasıl randevu alabilirim?Mizmer Bireysel Danışmanlık bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Mizmer Bireysel Danışmanlık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Mizmer Bireysel Danışmanlık kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Mizmer Bireysel Danışmanlık ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Mizmer Bireysel Danışmanlık hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mizmer Bireysel Danışmanlık nerede?Mizmer Bireysel Danışmanlık adresi Bahçelievler Mahallesi Ressam Halim Sokak No:105/B1 Kadir Has Center Bahçelievler şeklindedir.
Bahçelievler bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Bahçelievler bölgesindeki Nörolog klinikleri
Bahçelievler bölgesindeki Acil Tıp Doktoru klinikleri
Daha fazla (14)Bahçelievler Aile İçi İletişim Sorunları
Bahçelievler Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Bahçelievler Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Bahçelievler Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Bahçelievler Davranış Bozuklukları