İçerenköy Mahallesi Kayışdağı Yolu Caddesi No:4, Ataşehir 34752
  • Diğer (İade)

Psk. Sarah Merve Ahmad Ağlama ve Öfke Nöbetleri

Mükemmel bir insan ve işinde çok iyi bir piskolog, samimiyeti ,güler yüzü ve deneyimli iş tecrübesi sayesinde kendinizi rahatlıkla açabiliyorsunuz. Ilımlı yaklaşımı ve çözüm odaklılığı sayesinde bir çok takıntım ve kaygılarımda gözle görülür şekilde azalma sağladı. Kendisiyle seanslara hala devam ediyorum ve çevremede tavsiye ediyorum.

Psk. Burak Erbilek Ergen Terapisi

Kızımın sınav öncesi, biz ebeveynler haricinde bir uzman ile görüşmeye ihtiyacı olduğunu düşünerek başvurduk . Randevulardaki zaman yönetimi, yaklaşım , mahremiyete saygı ve özen gayet iyiydi. Kızım için güven verici oldu. Görüşmeler kızımın rahatlamasını sağladı.

Psk. Burak Erbilek Bireysel Danışmanlık

Kendisiyle kısmen düzenli bir görüşme takvimimiz oldu ve her seferinde klinikten hafiflemiş, keyifli bir şekilde ayrıldım.

Psk. Burak Erbilek Ergen Terapisi

Kizim için bufak beyle görüşme yaptık ve seanslarimiza kauolkm sağladık erhen psikoloji üzerine destek aldık ve almaya devam ediyoruz kizim hayata negatif bakarken pozitif bakmaya başladı okula gitmeme isteği vardı ortadan kalktı şuan çok çok memnunuz ilgisi ve alakası harika

Y
    Psk. Burak Erbilek Randevu

Burak Bey ile yine alanında iyi bir psikolog sayesinde tanıştık. Burak Bey e oğlumun okulda yaşadığı sorunlar nedeniyle başvurduk.Kısa bir süre içerisinde olumlu değişimler görmeye başladık .Oğlum kendisini çok sevdi ayrıca aile içi farkındalığımızın artmasına vesile oldu.

K
    Psk. Burak Erbilek Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri

Burak beye bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine 10 yaşındaki oğlumu götürdüm(kaygı ,stres sorunları) Burak beyin ,oldukça profesyonel yaklaşımı ve oğlumla kurduğu güzel iletişim sayesinde ,oğlumuz bizimle artık sorunlarını çekinmeden konuşuyor daha da önemlisi uzun süre sohbet edebiliyoruz .Seans sonrası geri bildirimleri bizim içinde oldukça aydınlatıcı oldu

C
    Psk. Sarah Merve Ahmad Randevu

Her seyansta yeni bir boşluk dolduruyorum/dolduruyor. İçimdeki olumsuz dürtülerle nasıl başa çıkacağımı iyi öğreniyorum sayesinde. Özel duygularımı ve yaşadıklarımı; çok rahat hissettiriyor bu sayede içinizi rahat dökebiliyorsunuz. Çok titiz davranıyor herhangi bir duygu kırıklığı olmaması için bence. Bu beni dahada rahatlatıyor. Yönlendirmeleri benim için tam isabet oluyor. Kendimi iyi hissediyorum

Psk. Sarah Merve Ahmad Diğer

Mükemmel bi karşılama ile başlıyor herşey. Sarah Hanım ile terapiye hayatımın en dibini gördüğüm 2 senelik depresyon sürecimin en zirve noktasında başladım. 4. Terapiyi bitirdiğimizde ise ayakları yere daha güçlü basan , insanlara artık dur diyebilen, takıntılarını bastırabilen biri olarak hayatıma devam edebiliyorum. Hayatıma adeta sihirli değnek gibi dokundu. Kendisine burdan da çok teşekkür ediyorum tekrar. İyiki yollarımız kesişmiş.

Psk. Sarah Merve Ahmad Yetişkin Terapisi

Sarah Hanım ile -aralıklı olarak- yaklaşık 1senelik süreçte görüşme sağladım.İş ve özel hayatımın dengesinin tamamen kaybolduğu ve bu süreç sonrasında tükendiğim -yardım almamım gerektiği noktada kendisi ile tanıştım.İlgisi, alakası ve iletişim tarzı itibari ile seans sürecim boyunca kendimi güvende hisssettim.Sınırlar-özsevkat konuları ile ilgili destek aldım.Bu konularda benim de özümseyebileceğim materyaller ve ilgimi çekecek örnekler dahi verdi kendisi.Hatta tavsiye olarak verdiği metaryelleri -sorumluluk -ödev hissi ile yaptığım noktada ilerlenebilecek farklı yollar buldu.
    Kendi psikolojim adına yaptığım en doğru adım oldu kendisi ile tanışmak.

Psk. Sarah Merve Ahmad Randevu

Öfke kontrol bozukluğu problemim için terapi alıyorum. 3. Seansım hayata bakış açımı ve yaşam kalitemi olumlu yönde değiştirmemi sağlayan Sarah Hanıma desteği için sonsuz teşekkürler.