Cevizli Mahallesi Zühal Caddesi No:46/E, Maltepe 34854

Uzm. Psk. Nazım Serin Randevu

Nazım hocaya, mükemmeliyetçi ve takıntı şikayetleri ile başvurmuştum. Daha önceleri bir çok yere gittim, bir çok araştırma yaptım fakat bir sonuç alamamıştım.

Kendisi bu konularda son derece uzman biri ve diğer taraftan çözüm odaklı olduğundan dolayı kısa zamanda bu problemleri doğru teşhis edip anlatmakla kalmayıp, doğruları alışkanlık kazandırdı.

Uzm. Psk. Nazım Serin Psikoloji Randevusu

1 yıl gibi bir süredir Nazım bey ile birlikte travmatik geçmiş üzerine ve kendimi yeniden yaratma üzerinde çalışıyoruz, oldukça faydasını görüyorum. Her seansımız yeni bir uyanış şeklinde ilerliyor.

Uzm. Psk. Nazım Serin Psikoloji Randevusu

Asla çözülebileceğine inanamadığım sorunlarda bile, Nazım beyin yaklaşımıyla hayata tekrar tutundum, detaycı bir şekilde duygularımı anlayıp ve ne şekilde tepki göstereceğim ile ilgili farkındalığımı arttırdı

Uzm. Psk. Nazım Serin Randevu

Nazım Bey, gerek deneyimiyle gerekse kurduğu empati düzeyinin yüksekliğiyle benim her zaman ne hissettiğimi benden başka kimsenin anlayamayacağı düşüncesinden uzaklaştırıp tüm süreç boyunca yalnız olmadığımı hissettirdi ve sorunlarımı çözmemde bana yeni bakış açıları kazandırdı. Yaklaşık 1.5 senedir süren terapim boyunca geriye dönüp baktığımda hiç bitmeyecek dediğim sıkıntılarımın zamanla eridiğini ve yok olduğunu fark ettiğimde, Nazım Bey’le çıktığım bu yolculuğun meyvelerini bilinçli ve kalıcı bir şekilde topladığımı fark ettim.

Uzm. Psk. Nazım Serin Aile Danışmanlığı Randevusu

Nazım bey ile evliliğimizin sıkıntılı bir döneminde tanıştık. Deneyimiyle ve tavsiyeleriyle bize farklı bakış açıları katarak olaylara yaklaşımımızı değiştirdi. Aile terapisi için kesinlikle tavsiye ediyorum.

Uzm. Psk. Nazım Serin Boşanma Terapisi

Ayrılma dönemimizde tarafsız ve doğru yönlendirme ile bize yumuşak bir geçiş sağladı.

Uzm. Psk. Nazım Serin Psikoloji Randevusu

Nazım Beyle kendimi çok kötü hissettiğim bir dönemde tanıştım. Kafamın içindeki kötü düşünceler takıntılarım artık hayatımı yaşamamı engelliyordu. Yaptığımız seanslar sonrası artık sorunlarımla baş etmek için başka yollar denemeyi öğrendim, her seans sonrası kötü düşünceler git gide azaldı. Nazım Beyin tavsiyeleri ve tespitleri benim hayata baktığım şekli değiştirmemi sağladı. Artık daha sağlıklı düşünen biriysem bu Nazım Bey sayesinde oldu.

Uzm. Psk. Nazım Serin Bireysel Terapi

Nazım Bey'den takribi 2 aydır profesyonel destek alıyorum ve çok samimi söylüyorum 30 yıldan fazla zamandır aklımı kurcalayan sürekli geçmişte yaşamama neden olan aile travmalarımdan ve kumar bağımlılığımdan çok kısa bir sürede (5-6 seans) kurtulmamı sağladı. İş hayatımda yaşadığım sıkıntılar için de yol göstericilik yaparak kariyerimdeki negatif etkiyi üzerimden atmamı sağladı

Uzm. Psk. Nazım Serin Psikoloji Randevusu

Yaklaşık 7 8 aylık bir süreçte Nazım Bey ile görüşmeye devam ediyorum. Sürecin başlangıcında mental olarak bitik durumdaydım. Nazım Bey önce genel bir tarama yaparak arızalı durumları ortaya çıkardı. Sonrasında da doğru soruları sorarak cevapları kendim bulmamı, bakış açımı değiştirmeyi sağladı. Takıntılı düşünce yapım normal bir hale geldi. Artık beynimin arkasında birj sürekli konuşmuyor.Seanslarimizda zaman zaman problemlerden bağımsız olarak sohbet ettiğimiz de oluyor ki bu bile insana iyi hissettirmesini sağlıyor.

C
    Uzm. Psk. Nazım Serin Aile Danışmanlığı Randevusu

Yönlendirmeleri ve yaptığı çıkarımlarla yarattığı farkındalıklar hem bireysel hem çift olarak gelişimimizde çok olumlu sonuçlar elde etmemizi sağlıyor. Çok yorulduğumu hissettiğim bir dönemde çaldık kapısını Nazım Bey’in, iyi ki de çalmışız. Çok değerli ve kıymetli bu konuda da kendimizi şanslı hissediyorum ne mutlu tanışmamız.