Özel Dent 35 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karşıyaka
Özel Dent 35 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karşıyaka
Bahriye Üçok Mahallesi Doç. Dr. Bahriye Üçok Bulvarı No:1/3 Şimşek İş Merkezi, Karşıyaka 35580Sigortalar
- Darüşşafaka Cemiyeti Mensupları
- Ergo Sigorta
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
es...a
Haşmet Bey’de yeni diş çekimi yaptırdım. İnanılmaz stresli gittiğim yerden teşekkürler ederek çıktım. Yaklaşımı harika, işlem esnasında sürekli bilgilendirmesi, insan psikolojisinden anlıyor olmasıyla gerçekten işini hakkıyla yapan bir cerrah. Kendisine buradan da teşekkür ediyorum
k....e
Gömülü 20 lik diş çekimim için Haşmet beye gittim kendisi çok sabırlı, ilgili ve anlayışlı. Süreci tek tek açıkladı, operasyona girerken çok endişeliydim ama çok kısa sürede ağrısız, acısız, benimle konuşarak işlemi yaptı. Dişçi korkumu onunla yendim diyebilirim.
ga...m
Merhaba ben Gamze harika bir diş hekimi çok memnun kaldim. Kesinlikle tavsiye ederim. İmplant ve dış çekimi için gittim.
Derya hanim harika bir diş hekimi. Cocugum 5 yaşında ve tum süt dislerine işlem yapılması gerekiyordu. Bizi tedaviye başlamadan evvel ayrıntılı bir şekilde, sadece cocugumun sağlığını onemseyerek bilgilendirdi. İşlem sonrasi çocuğum hızlı bir şekilde toparladı. Anestezi altinda 20 dişine de aynı anda tedavi uyguladı ve çocuğum aynı gün hızlı bir şekilde iyileşme sürecine girerek sağlıklı diş etlerine ve dislerine kavuştu. Ellerinize sağlık doktor hanım. Size çok minnettariz. Herkese tavsiye ediyorum elleri hafif, işinin ehli olan diş hekimimizi.
c....ö
Çok memnun kaldım, çok yakından ilgilenilip, detaylı bilgilendirme yapıldı,çok hijyenik bir ortamda işlemler yapılıyor.Dolgu ve kanal tedavilerinde işlem yapılırken dişlerim acımadı, hocamıza ve asistanına çok teşekkür ediyorum ve herkese tavsiye ederim.
e....z
Ağrılı ve çekinerek gitmiştim konuşarak beni rahattı kanal tedavisi ile dişimi kurtardı harika bi hekim
kü...n
Mehmet Bey e kanal tedavisi ve diş taşı temizliği için gittim. Çok ilgili ve işinde de bir o kadar titiz bir hekim. Gösterdiği ilgi ve gerçekleştirdiği tedavi için çok teşekkür ediyorum.
Mehmet Beye dolgu ve kanal tedavisi için gittim,eli çok hafif,çok ilgili ve itinalı çalışıyor,çok memnun kaldım,çok güzel yaptı,kesinlikle tavsiye ederim çok çok memnun kaldım,yapmadan önce bilgilendiriyor ve hiç acı sızı olmuyor ,tavsiye ederim.
e....y
Dt. Onur beyi nternetten araştırarak buldum. Eski kaplamalarımın yenilenmesi ve diş eti sorunlarım vardı. Açıkcası biraz çekincem vardı videolarında gösterdiği titizliği görebilirmiyim diye. Ama kesinlikle aynı özen ve titizliği, güler yüzü, mesleki bilgisinin de uygulamasını gördüm yaptığı işte. 8 zirkonyum kaplama ve sağlıklı diş etleri, doğal, sağlıklı bir gülüş sahibi oldum. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Onur beye çok teşekkür ederim.
du....
Şiddetli diş ağrım ile internetten bularak gitmiştim Bengisu Hanımı. Bir bilim insanı olarak sorunun temel kaynağını tespit etmek için çaba harcadı. Ayrıca güler yüzlü bir hekim. Tedavi süresince her aşamada beni rahatlatarak devam etti. Eli çok hafif. İkinci kez kanal tedavisi oldum ve en ufak bir zorluk yaşamadım sayesinde. Kendisine bir kez de buradan teşekkür etmek isterim. Bundan sonraki hayatımda tereddütsüz gideceğim diş hekimim.
Özel Dent 35 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karşıyaka, Karşıyaka şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Dent 35 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karşıyaka, Karşıyaka şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Diş Hastalıkları Uzmanı, Ortodontist, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Endodontist, Çocuk Diş Hekimi.
Özel Dent 35 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karşıyaka hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Dent 35 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karşıyaka, toplam 32 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Botoks, Diş Beyazlatma, Kök Kanal Tedavisi, Lokal Anestezi, İmplant, 20'lik Diş Çekimi, PRF (Platelet Rich Fibrin) Uygulaması, Zirkonyum Porselen Kronlar, Lamina Uygulamaları.
Özel Dent 35 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karşıyaka adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Dent 35 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karşıyaka online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Dent 35 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karşıyaka kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Dent 35 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karşıyaka bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Dent 35 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karşıyaka ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Dent 35 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karşıyaka kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Dent 35 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karşıyaka ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Dent 35 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karşıyaka hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Dent 35 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karşıyaka hangi sigortaları kabul ediyor?Özel Dent 35 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karşıyaka tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Ergo Sigorta, Darüşşafaka Cemiyeti Mensupları, Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Özel Dent 35 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karşıyaka nerede?Özel Dent 35 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karşıyaka adresi Bahriye Üçok Mahallesi Doç. Dr. Bahriye Üçok Bulvarı No:1/3 Şimşek İş Merkezi Karşıyaka şeklindedir.
Karşıyaka bölgesindeki Psikolog klinikleri
Karşıyaka bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri