Özel İbni Sina Tıp Merkezi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Özel İbni Sina Tıp Merkezi
Yunus Emre Mahallesi 4012. Sokak Çamlık Yolu No:53, Karabağlar 35130
tg...e
2 ameliyatımı da murat beyde oldum. Güler yüzlü sabırlı ve gerçekten çok içten 2.ameliyatımdada koşa koşa gittim size güveniyorum dedim. Korktuğumda beni yatıştırması ve teselli etmesi bir arkadaş gibi yaklaşımı beni çok memnun etti fissür ameliyatı beni çok korkutmuştu ama murat bey bana güven dedi ve dediği gibide oldu. Çok çok teşekkür ederim kendisine hiç düşünmeden kendinizi teslim edebileceğiniz nadide cerrahlardan birisidir.
Özel İbni Sina Tıp Merkezi, Karabağlar şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel İbni Sina Tıp Merkezi, Karabağlar şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Ürolog.
Özel İbni Sina Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel İbni Sina Tıp Merkezi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Özel İbni Sina Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Özel İbni Sina Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel İbni Sina Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel İbni Sina Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel İbni Sina Tıp Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel İbni Sina Tıp Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel İbni Sina Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel İbni Sina Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel İbni Sina Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Şimdi 1 hasta / danışan, Özel İbni Sina Tıp Merkezi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Özel İbni Sina Tıp Merkezi nerede?Özel İbni Sina Tıp Merkezi adresi Yunus Emre Mahallesi 4012. Sokak Çamlık Yolu No:53 Karabağlar şeklindedir.
Karabağlar bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Karabağlar bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
Karabağlar bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri
Karabağlar bölgesindeki Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Karabağlar bölgesindeki Kalp Ve Damar Cerrahı klinikleri
Daha fazla (15)Karabağlar Saman Nezlesi (Alerjik Rinit)
Karabağlar Solunum yolu enfeksiyonları
Karabağlar Tüm Çocuk Hastalıkları
Karabağlar Çocuklarda Yüksek Ateş
Karabağlar Gelişim Bozuklukları
Karabağlar İdrar Yolu Enfeksiyonu
Karabağlar Böbrek Hastalıkları
Karabağlar Mide-Bağırsak Enfeksiyonları
Daha fazla (15)İzmir bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
Konak bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
Manisa bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri