Özel Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
Özel Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi
Işıklar Cad. No: 35/A 34750 Ataşehir, Kadıköy
es...r
Merhaba, 1 hafta önce şiddetli safra ağrısı sebebiyle Murat hocayla tanıştım. Yapılan kontroller sonu ameliyata karar verildi. Salı günü öğlen girdiğim ameliyat; 6 saat sürdü. Öğrendik ki içerdi başka komplikasyonlar ortaya çıkmış. Safra kesesi için girdiğim ameliyatta bağırsak yapışması olduğunu ve ileri boyuta geldiğini öğrendik. 5 gün kaldıktan sonra taburcu oldum. Murat hocaya ne kadar teşekkür etsem az kalır. Gerek ilgisi gerekse verdiği bilgiler sayesinde bize çok yardımcı oldu. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Tekrar çok teşekkür ediyorum. Sevgiler, Esalettin Güngör
Emrah Hoca ile bir arkadaşımın yönlendirmesi sonrası yollarımız kesişti, iyi ki de kesişmiş çok iyi bir doktor ve harika bir insan. Doktor olarak her sorumuzu sabirla ve açıklıkla cevapladi, hep güven verdi. İnsan olarak ise yeri geldiginde bir arkadas, yeri geldiginde bir abi gibi davrandi, destek oldu. Bu babacan tavırları sayesinde kendimizi hep emin ellerde hissettik, ilk günden son güne kadar bir kere bile acaba demedik, bu çok önemli.
Tek yumurta ikizlerimize hamileydim. Riskli gebelik olduğu için doğum iznine erken ayrılmıştım. Bir gün evde istirahat halindeyken aniden suyum geldi. Emrah Hoca sayesinde bebeklerimizi 2 hafta daha anne karnında tuttuk. Onunla birlikte sağlıklı iki bebeğimiz oldu. Çocuk sahibi olmak bizim için pek kolay olmadı. Bu yolda bizimle birlikte yürüdüğü için çok şanslıyız. İyi ki var
b....o
Tüm hamileliğim boyunca ve sonrasında desteğini esirgemeyen, doktordan önce yakın bir dosttur kendisi.
Normalde kimse için yorum yapmam ama Emrah Kol alternatifsizdir.
Özel Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi, Kadıköy şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi, Kadıköy şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Genel Cerrah, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ürolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Aile Hekimi, Psikiyatrist, İç Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Kardiyolog, Çocuk Diş Hekimi, Neonatolog, Çocuk Psikiyatristi, Kalp Ve Damar Cerrahı, Fizik Tedavi Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Gastroenterolog, Nörolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Nefrolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, El Cerrahı.
Özel Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi, toplam 234 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Amniosentez, Bilateral Ooferektomi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Cvs(Koryon Villüs Örneklemesi), Dilatasyon Ve Kürtaj, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol), Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler.
Özel Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi nerede?Özel Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi adresi Işıklar Cad. No: 35/A 34750 Ataşehir Kadıköy şeklindedir.
Kadıköy bölgesindeki Psikolog klinikleri
Kadıköy bölgesindeki Radyolog klinikleri
Kadıköy bölgesindeki Ortodontist klinikleri
Kadıköy bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri
Kadıköy bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
Daha fazla (15)İstanbul bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
Üsküdar bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
Küçükçekmece bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri