Özel Rubi Sağlık Tıp Merkezi
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
Özel Rubi Sağlık Tıp Merkezi
Barış Mahallesi Samsun Caddesi No:37/A REA İş Merkezi, Beylikdüzü 34520
sn...t
sevmedigimiz hicbir yemeyi vermemesi ve tugba hanimin guleryuzlulugu detayli bi sekilde ilgilenip aciklamasi en onemli olaniydi sayesinde kilo verebildim emegine saglik
ya...e
Tuba hanım danışanının yaşam koşullarını çok iyi analiz edip ona göre sağlıklı beslenme programı hazırlayan harika bir diyetisyen. Ben menopoza giriş döneminde sürecimi sağlıkla yönetmek hemde kilo vermek için başvurdum. Endişelerimi anlayıp beni çok güzel yönlendirdi, hem kilo verdim şu an koruma dönemindeyiz, hemde bu sürecimi sağlıklı geçmesi için beni bilgilendirdi. Kendimi iyi hissetmemi sağladı. Bilgisi, ilgisi ve nezaketiyle çok güzel bir süreç geçirdim.
t....a
Tuba Hanım, alanında uzman, bilgili ve tecrübeli bir diyetisyen. Her sorunuza cevabı olduğu gibi her sorununuza da çözümü mevcut. İlgisi ve samimiyeti de cabası. Hem giden fazlalıklarım için hem de bundan sonraki beslenme şeklinde bana kattığı değerli bilgiler için kendisine buradan da teşekkür ediyorum.
ht...
Kesinlikle çok ilgili, danışanın isteklerine duyarlı,onları önemseyerek dinleyen ve onlara empatik yaklaşan bir diyetisyen Tuba hanım. Kendisine her zaman büyük bir teşekkür borçluyum giden 20 kilom için
bü...
Canım burcu hocama gerçekten çok ama çok teşekkür ederim 4 ayda bu kadar iyi toplanacağımı hiç düşünmemiştim gerçekten çünkü genelde 1 sene sürüyor böyle şeyler. Burcu hocamın her hafta düzenli olarak bana yazması verdi saatte tam seansa alması 1 dakika bile geçmeden o güler yüzlülüğü içtenliği verdiği güvenden bahsetmiyorum bile kendi gibi tatlı ve şeker bi insan yaptı beni herkes o kadar söylüyor ki ne kadar değiştiğimi babam ilk zamanlarda göndermek istemiyordu çok karşıydı böyle şeylere ama zamanla o bile farketti ve bana kendisi içinde görüşme sağlamamı istedi burcu hocam sayesinde agresifliğim kafama takmalarım aile içi sıkıntılarım genel olarak herşeyi güzel bir şekilde yerine oturdu daha sakin daha olumlu birisi olmaya başladım ona her hafta gittiğim zaman kendi kendime hep kesin ağlayarak çıkıcam diye düşünürken her seans sonu gülerek mutlu bir şekilde çıkıyorum gerçekten ben bu kadar mükemmel bir psikolog daha tanımadım eğer sizinde psikoloğa gitme gibi bir düşünceniz varsa kesinlikle o kişi burcu hoca olmalı iyikiiiiii varrrrr
Diyetisyen Tuba hanimla tanişmam sayesinde cok saglikli kilo verdlm.Diger rahatsizliklarimda sayesinde gitmiş oldu ve hayati pozitif yasamaktayim.Cok teşekkürler.Basarilarinin devamini temenni ediyorum sevgili diyetisyenim iyiki seni tanımışım
y.....
Diyetisyen Tuba hanım ile yaptığım görüşmelerden çok memnun kaldım. Güler yüzü ve pozitif enerjisiyle süreç boyunca bana çok destek oldu. Kilo vermede oldukça zorlanan biriydim, ama Tuba hanımın yazdığı sağlıklı diyet listeleriyle beklediğimden daha çabuk kilo verdim. Kesinlikle tavsiye ederim.
z.....
burcu hocayla olan seanslarimda kendimi her zaman çok rahat hissettim gerek samimiyeti gerek sabrı kendisine 2.5 3 ay gibi bir süre gittim kendisini gerçekten kendime çok samimi gördüm seans dışındada istediğim zaman iletişim kurup danışabildim kendisine buradanda bana katkıları için teşekkür ederim.
Teyzemin tavsiyesi üzerine danışmanlık almaya başladım. Hayatımda o kadar büyük farklar yarattı ki Burcu Hanım. 4-5 seansta asla geçmez dediğim sorunlarıma çözüm bulduk. İnsanlara yaklaşımıyla öyle bir üzerinizdeki yükü alıyor ki. Seanstan çıktıktan sonra tüm sorunlarınız gitmiş gibi hissediyorsunuz
si...ç
Özlem hanımdan oğlumun oyun bağımlığı için yardım aldık.Biz farkın değildik dikkat dağınıklığı varmış onunla da ilgili çalışmalar yapıyorlar. Çok hızlı sonuç aldık artık kendını durmayı başarabiliyor .Özlem hanımın çoğumuzla kurduğu güven ve iletişim sayesinde ebeveynleri olarak çok memnunuz.
Özel Rubi Sağlık Tıp Merkezi, Beylikdüzü şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Rubi Sağlık Tıp Merkezi, Beylikdüzü şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Psikolog, Psikiyatrist, Çocuk Psikiyatristi, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı).
Özel Rubi Sağlık Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Rubi Sağlık Tıp Merkezi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Özel Rubi Sağlık Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Özel Rubi Sağlık Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Rubi Sağlık Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Rubi Sağlık Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Rubi Sağlık Tıp Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Rubi Sağlık Tıp Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Rubi Sağlık Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Rubi Sağlık Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Rubi Sağlık Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Rubi Sağlık Tıp Merkezi nerede?Özel Rubi Sağlık Tıp Merkezi adresi Barış Mahallesi Samsun Caddesi No:37/A REA İş Merkezi Beylikdüzü şeklindedir.
Beylikdüzü bölgesindeki Aile Terapisi klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Nörolog klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Dermatolog klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Genel Cerrah klinikleri
Daha fazla (13)Beylikdüzü Aile İçi İletişim Sorunları
Beylikdüzü Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Beylikdüzü Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Beylikdüzü Obsesif-Kompulsif Bozukluk