Özel Sculpture Polikliniği
Özel Sculpture Polikliniği
1. Söltaş Evler Gül Sokak No:11, Beşiktaş
md...a
Kendisi sayesinde 12 haftada 12 kilo(89->77) verdim bunun yanında önceki yaşamımda çektiğim mide ağrıları azaldı, kendimi çok sağlıklı hissetmeye başladım. Karşınızda sizin için çaba sarf eden ilgilenen birini görmek sizi daha da teşvik ediyor diyetinize uymaya. Tek sıkıntılı yanı, bol gelen pantolon ve kazaklar :) şaka bi yana kesinlikle tavsiye ediyorum ve bilgi birikim anlamında bir çok meslektaşından önde olduğunu eklemek istiyorum.
Özel Sculpture Polikliniği, Beşiktaş şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Sculpture Polikliniği, Beşiktaş şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Fizik Tedavi Uzmanı, Pratisyen Hekim, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı).
Özel Sculpture Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Sculpture Polikliniği sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Özel Sculpture Polikliniği ile iletişime geçin.
Özel Sculpture Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Sculpture Polikliniği online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Sculpture Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Sculpture Polikliniği bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Sculpture Polikliniği ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Sculpture Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Sculpture Polikliniği ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Sculpture Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Şimdi 1 hasta / danışan, Özel Sculpture Polikliniği hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 0 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Özel Sculpture Polikliniği nerede?Özel Sculpture Polikliniği adresi 1. Söltaş Evler Gül Sokak No:11 Beşiktaş şeklindedir.
Beşiktaş bölgesindeki Psikolog klinikleri
Beşiktaş bölgesindeki Diyetisyen (Beslenme Uzmanı) klinikleri
Beşiktaş bölgesindeki Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı klinikleri
Beşiktaş bölgesindeki Çocuk Diş Hekimi klinikleri
Beşiktaş bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
Beşiktaş bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
Beşiktaş bölgesindeki Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri
Beşiktaş bölgesindeki Ürolog klinikleri