Hakkımızda
Psikoofis
Osmaniye Mah. Olgunlar Sk. No:22/1, Bakırköy 34146Sigortalar
- Diğer (İade)
Buse Hanım’dan geçmiş travmalarımdan ve hayatı ertelemekten yaşayamamaktan dolayı danışmanlık almak istemiştim. Kendisinin klinikte yaklaşımı her ne kadar iyi olsa da bana sonraki randevu saatlerine gelemememden ve ertelememden dolayı mesajlarla yaptığı konuşma beni terapiye devam ettirtemedi. Anlayış ya da bir katkı göremedim
r.....
Buse hanımla bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine danışmanlık aldim. Evliliğimde yaşadığım problemler, iletişim eksikliği ile ilgili kendisi ile görüştük. Randevular her zaman iple çektik. Kendisi çok özverili ve ilgiliydi. 10 Seans ile evliliğimizin yönü evrildi. Anlaşılmak çok iyi geldi bize. Eşimle aramızdaki iletişim problemleri değişti dönüştü. Bana karşı davranışları söylemleri ciddi anlamda değişim gösterdi. Sağlıklı bir şekilde ilişki yürütmenin inceliklerini öğrendik
u.....
Buse hanıma bir arkadaşım tavsiyesi üzerine ulaştım. Hayatıma dair öfke problemim vardı. Arkadaş ortamımda ailemde ciddi sorunlara sebep oldu. Buse hanımla sürecimiz devam ediyor. Öfkemin farkına varmamın bu denli hayatımdaki önemini bunu yönelttiğim kaynakları keşfetmem yepyeni bir insan haline getirdi. Kendisiyle 8.seanstayız inanıyorum daha güzel şeyler yakalaycagım. İyi ki rastlaştık
Çok memnun kaldık herkese tavsiye ederim evliliğim bitmek üzereydi başladığınızda buse hanım bizimle çok ilgilendi şuan daha iyiyiz eşimle
tu...
Kötü dönem geçirdiğim 8-9 aylık süreç boyunca Gamze hanımdan terapi aldım. Bir değil bir çok yere dokundu hayatımda ve her gittiğimde diğer randevuyu iple çekmemin tek sebebi kendisi. İyi ki kesişti yollarımız,ne zaman olsa bana faydası dokunacağını biliyorum. Bende buradaki yorumları okuyup bulmuştum kendisini,şuan bu yorumu okuyorsanız çok şanslısınız.
h....m
Biz Buse Hanıma oğlum için gidiyorduk. Oğlumun bazı problemlerı sıkıntarı ve korkuları vardı, Buse Hanımın ilgisi samimi yaklaşımlarıyla problemlerın hepsının üstesinden gelmeyi başarabildik ve oğlumla daha doğru iletişim kurmayı bazı durumlarda nasıl davranan gerektıgıne daır bana bilgiler verip yol gösterdi.Aslında oğlum için gidiyorduk ama okadar samımı ve içtenli banada hayatıma dair önerilerde bulunup fikirler verdi. Buse Hanım oğlumla bana çok iyi geldi. İyiki tanımışız sizi herşey için teşekkür ederiz ve herkese gönül rahatlıgı ile tavsıye edebiliriz
......
Öfke sebeblerinden basvurup iyi bir surec yasadım desteklerınden dolayı teşekkür ederim.herşey harika gidiyor
ay....
Yoğun anksiyete problemiyle gittim. Tavsiye üzerine Nurnisa hocama gittim. Terapinin bu kadar faydalı olacağını, iyi hissettireceğim bilseydim daha erken başlardım.
Ben öfke kontrolü sağlayamadığım için gitmiştim Nurnisa hocama ve farkında olmadığım birçok problemin farkına varmamı sağladı. Problemlerin altında yatan düşüncelerin ne olduğunu bulmamı sağladı. Her probleme hızlı ve makul çözümler buşmasıyla hayata bakış açınızı değiştirecek bir psikolog.
se...n
Dilan hocamla terapiye başladığımdan itibaren hayatım o kadar çok değişti ki özellikle de ben. Bir erkek olarak utangaç biriydim bir kadınla konuşamaz bakamazdım. Dilan hocamla bir çok özel alan da konuştuk cinsellik benim için bir tabuydu. O kadar naif bir şekilde yaklaşıyor ki siz ister istemez bir şeyler anlatıyorsunuz. Bazen de can alıcı gerçekleri söylüyor ve farkediyorsunuz. İnanılmaz güzel farkındalıklar katan bir süreç oldu. Çok minnettarım. Gülümsemesi yaklaşımı çok kibar birisi alanında uzman ve başarılı birisi kesinlikle tavsiye ederim.
Psikoofis, Bakırköy şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Psikoofis, Bakırköy şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Psikolog, Psikolojik Danışman ve Rehber.
Psikoofis hangi hizmetleri sağlıyor?Psikoofis, toplam 115 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Alexander Pratik Yetenek Testi, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri.
Psikoofis adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Psikoofis online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Psikoofis kurumundan nasıl randevu alabilirim?Psikoofis bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Psikoofis ile iletişime geçmenizi öneririz.
Psikoofis kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Psikoofis ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Psikoofis hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Psikoofis hangi sigortaları kabul ediyor?Psikoofis tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Psikoofis nerede?Psikoofis adresi Osmaniye Mah. Olgunlar Sk. No:22/1 Bakırköy şeklindedir.
Bakırköy bölgesindeki Psikolojik Danışman ve Rehber klinikleri
Bakırköy bölgesindeki Radyolog klinikleri
Bakırköy bölgesindeki Çocuk Diş Hekimi klinikleri
Daha fazla (15)Bakırköy Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Bakırköy Aile İçi İletişim Sorunları
Bakırköy Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Bakırköy Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Bakırköy Davranış Bozuklukları