Selçuk Aslan Muayenehanesi
Gaziosmanpaşa Mahallesi İran Caddesi No:21A/441 Karum İş ve Alışveriş Merkezi, Çankaya 06700
Telefon numarası doğrulandı
Selçuk hocam benim için çok değerli, hayatımın çok zor döneminde denkgeldim kendisine.Sabırlı, ilgili hastasına gerçekten yardım etmek için uğraşan bir doktor.Ben karmaşık biri olduğumu biliyorum defalarca aynı düşüncelerle başvurdum kendisine hepte çok dikkatle dinledi ve yardım etmek uğraştı şehir değiştirmeme rağmen hala ara ara başvururum başka doktora güvenmek zor benim için
Selçuk Aslan Muayenehanesi, Çankaya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Selçuk Aslan Muayenehanesi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Selçuk Aslan Muayenehanesi ile iletişime geçin.
Selçuk Aslan Muayenehanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Selçuk Aslan Muayenehanesi, toplam 15 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Cattell 2a Zeka Testi, Draw A Person, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Standardize Mini Mental Test, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Psikanalitik Psikoterapi, Prolonged Exposure Terapisi.
Selçuk Aslan Muayenehanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Selçuk Aslan Muayenehanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Selçuk Aslan Muayenehanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Selçuk Aslan Muayenehanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Selçuk Aslan Muayenehanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Selçuk Aslan Muayenehanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Selçuk Aslan Muayenehanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Selçuk Aslan Muayenehanesi hakkında ne düşünüyor?Şimdi 1 hasta / danışan, Selçuk Aslan Muayenehanesi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Selçuk Aslan Muayenehanesi nerede?Selçuk Aslan Muayenehanesi adresi Gaziosmanpaşa Mahallesi İran Caddesi No:21A/441 Karum İş ve Alışveriş Merkezi Çankaya şeklindedir.