Nispetiye Mahallesi Peker Sokak Gök Apt. No:15/3 Etiler, Beşiktaş

Uzm. Psk. Sibel Deniz Toledo Psikoterapi

Deniz hanima terapiye gidiyorum fakat aile dizimine ilk defa katildim. Deniz hanimin bilgisi, bu konudaki yetkinligi ve sagladigi guven ortami sayesinde benim icin guzel ve farkli bir deneyim oldu. Zorluk cektigim durum karsisinda Deniz hanimin yonlendirmeleri sayesinde sorunlari cok daha iyi anlama ve cozme konusunda farkindalik elde ettigimi dusunuyorum. Bu yuzden katildigim aile diziminde herkesin belirttigi konu hakkinda iyilesme yonunde buyuk bir adim attigini dusunmekteyim.

Uzm. Psk. Sibel Deniz Toledo Diğer

Sibel Deniz Toledo’nun “aile dizimi” programına iki kez katıldım. Her ikisinden de çok faydalandım. Kendimde değiştirmek istediğim, düğümlenmiş hissettiğim bazı noktaların seans esnasında ve hatta sonrasında yavaş yavaş çözüldüğünü, sorunumun hafiflediğini, yaşam kalitemin arttığını gözlemledim.
    Sibel hanımın her danışanına birebir ilgi göstererek, aceleye getirmeden, kişiye özel sunduğu mizansenlerde de, kendime dair bir şeyler buldum. Bunların da bana katkısının olduğunu ifade etmeliyim. Her iki çalışma da yaşanmaya değer ilginç deneyimlerdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Ö
    Uzm. Psk. Sibel Deniz Toledo Doğum Psikoloğu

Deniz hocayı tesadüfen tanıdım iyiki tanışmışım aşamayacağımı sandığım durumlardan kurtardı beni diyebilirim. Seanlarına da gittim yararını kendi içimde gördüm, aile dizilimi seansınada gittim gerçekten çok değişik bir deneyimdi benim için hem kendi hayatıma başkalarının dahil olup dokunuşları iyi geldi hemde ben başkasının hayatına dokunduğum da kendımı daha iyi hissettim her şey için orada olan herkese

Ş
    Uzm. Psk. Sibel Deniz Toledo Aile Terapisi

Aile dizimi terapisine katıldım ve bu konuda kendime katabileceğim ya da özgür bırakacağım birçok şeyin olduğunu gördüm.

Uzm. Psk. Sibel Deniz Toledo Aile Terapisi

Sibel Hanım’ın öncülüğünde aile dizimi çalışmasına katıldım. Çok etkileyici ve faydalıydı. Bir dahaki çalışmaya da katılmayı düşünüyorum. Herkese tavsiye ederim.

Uzm. Psk. Sibel Deniz Toledo Psikoterapi

Deniz Hanım ile 1 yılı aşkın süredir çalışıyoruz ve yeni bir ben yarattı diyebilirim :) aralıklarla yaptığımız farklı çalışmaların da sürece çok büyük katkısı oldu. Yargılanmadan dinlendiğinizi kesinlikle hissediyorsunuz ve benim gibi konuşmakta zorlanan biriyseniz bile rahatça paylaşımda bulunabiliyorsunuz. İyi ki Deniz Hanım diyorum :)

Uzm. Psk. Sibel Deniz Toledo Psikoloji Randevusu

Sinel Hanım’ım,canım ya.Onunla 2 yıldır çalışıyoruz.Bazen hiç birşey olmuyor,değişmiyor,gelişmiyor sanıyorum.Sonra birde bakıyorumki bazı şeyler yavaş yavaş değişmiş.Soft power dedikleri şeyin vücut bulmuş hali bana kalırsa kendisi.Usul usul sezdirmeden,incitmeden iyi geliyor iyileştiriyor…Son seansımızda psikodramayı denedik kendisiyle.Daha önce hiç hissetmediğim şeyler yaşadım.Bence danışanın ihtiyaçlarını anlamakta sezgileri çok kuvvetli.Ne diyeyim,iyiki yollarımız kesişti.Daha gözü kara bi kadın çıkarıyor benden:)

Uzm. Psk. Sibel Deniz Toledo Psikoloji Randevusu

ağır depresyonda gittiğim deniz hanım beni depresyondan cıkarmakla kalmadı, hayata bakış açımı ve düşüncelerimi o kadar güzel bir şekilde değiştirmemi sağladı ki, artık kendimi mutlu bir insan olarak görüyorum. gerek yaklaşımı, gerekse nezaketiyle bana huzur veriyor. daha önce çok fazla psikologla seans yapmıs birisi olarak, deniz hanımı kesinlikle tavsiye ediyorum.

Uzm. Psk. Sibel Deniz Toledo Psikoloji Randevusu

Sibel Hanım doğru sorular, doğru çözümlemeler ve yönlendirmelerle bana çok destek oldu.Uyguladığı EMDR yönteminin de etkili ve kendisinin de bu konuda oldukça deneyimli olduğunu düşünüyorum. Yaşanan olumsuzluklar, stres psikosomatik rahatsızlıklarla kendini bedende gösterdiğinde, bu hastalıkların bir kader değil, Sibel Hanım gibi profesyonel bir uzmanla aşılabilecek sıkıntılar olduğunu gördüm.Sibel Hanıma tüm süreçteki büyük desteği, güleryüzü ve açık iletişimi teşekkür ediyorum.Kendisini psikolojik destek almak isteyen herkese tavsiye ediyorum.

Uzm. Psk. Sibel Deniz Toledo Aile Terapisi

Aile terapisi için ilk kez gittik eğitimi konusunda saygı duyuyorum ancak karşılıklı iletişim ve beden dili konusunda kendimizi tedirgin hissettik. sürekli saatini kontrol ediyor olması ve terapi başlangıç ve bitiş sonunda sonlandırması bana terapi için güvenli bir ortam sağlamadı.

Uzm. Psk. Sibel Deniz Toledo

Merhaba
    Görüşünüze çok saygı duyuyorum
    Böyle hissetmenize çok üzüldüm.
    Bunu seans içerisinde konuşmak isterdim.
    Dediklerinizi dikkati alacağım.
    İlk defa böyle bir yorum aldım.
    Seans da süre kontrolünü maalesef yapmaya çalışıyorum. Ancak esnek olduğumu da danışanlarım bilirler.
    Teşekkürler