Smyrna Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi
Smyrna Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi
Bostanlı Mahallesi 1807/2 Sokak No: 9/4 Oluşum Apartmanı, Karşıyaka
Seçkin Beyden yaklaşık 1 buçuk aydır danışmanlık alıyorum. Seçkin Beyle konuşmaya başladığımda karşımdaki insanın hem samimi hem profesyonel olduğunu hemen farkettim ve bu güne kadar ilk kez bir danışmanla bu kadar rahat konuşmamı sağladı. 1 buçuk ayda EMDR tekniğiyle çok büyük bir yol katettik. Danışanına değer veren, beraber çözüm arayan ve doğru yönlendirme yapan birisi. Ayrıca verdiği cesaret, nezaketi ve sizi önemsediğini hissettirmesi sürece daha istekli dahil olmanızı sağlıyor. Şu an görüşmelerimiz devam ediyor. Ama şimdiden yaşadığım değişim için çok teşekkür ediyorum.
Smyrna Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi, Karşıyaka şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Smyrna Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi, Karşıyaka şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Psikolog.
Smyrna Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Smyrna Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi, toplam 10 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Normal Randevu.
Smyrna Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Smyrna Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Smyrna Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Smyrna Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Smyrna Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Smyrna Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Smyrna Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Smyrna Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi hakkında ne düşünüyor?Şimdi 1 hasta / danışan, Smyrna Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Smyrna Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi nerede?Smyrna Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi adresi Bostanlı Mahallesi 1807/2 Sokak No: 9/4 Oluşum Apartmanı Karşıyaka şeklindedir.
Karşıyaka bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Karşıyaka bölgesindeki Genel Cerrah klinikleri
Karşıyaka bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
Karşıyaka bölgesindeki Ortodontist klinikleri
Daha fazla (15)Karşıyaka Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Karşıyaka Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Karşıyaka Aile İçi İletişim Sorunları
Karşıyaka Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Karşıyaka Davranış Bozuklukları
Karşıyaka Kişilerarası İlişkilerde Bozukluklar
Karşıyaka Motivasyon Eksikliği
Karşıyaka Majör Depresif Bozukluk
Karşıyaka Distimik Bozukluk (Kronik Depresyon)
Daha fazla (15)İzmir bölgesindeki Psikolog klinikleri
Konak bölgesindeki Psikolog klinikleri