Suadiye Sportomed Ortopedik ve Sportif Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi
Suadiye Sportomed Ortopedik ve Sportif Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi
Bağdat Caddesi No:471/2-3 Suadiye, Kadıköy 34744Uzmanlar
Suadiye Sportomed Ortopedik ve Sportif Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, Kadıköy şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Suadiye Sportomed Ortopedik ve Sportif Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, Kadıköy şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı.
Suadiye Sportomed Ortopedik ve Sportif Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Suadiye Sportomed Ortopedik ve Sportif Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Suadiye Sportomed Ortopedik ve Sportif Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile iletişime geçin.
Suadiye Sportomed Ortopedik ve Sportif Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Suadiye Sportomed Ortopedik ve Sportif Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Suadiye Sportomed Ortopedik ve Sportif Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Suadiye Sportomed Ortopedik ve Sportif Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Suadiye Sportomed Ortopedik ve Sportif Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Suadiye Sportomed Ortopedik ve Sportif Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Suadiye Sportomed Ortopedik ve Sportif Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Suadiye Sportomed Ortopedik ve Sportif Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi hakkında ne düşünüyor?Suadiye Sportomed Ortopedik ve Sportif Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi henüz herhangi bir geri bildirim almadı. Daha önce Suadiye Sportomed Ortopedik ve Sportif Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi kurumuna gittiyseniz, bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Suadiye Sportomed Ortopedik ve Sportif Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi nerede?Suadiye Sportomed Ortopedik ve Sportif Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi adresi Bağdat Caddesi No:471/2-3 Suadiye Kadıköy şeklindedir.
Kadıköy bölgesindeki Psikolog klinikleri
Kadıköy bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
Kadıköy bölgesindeki Radyolog klinikleri
Kadıköy bölgesindeki Ortodontist klinikleri
Kadıköy bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri
Daha fazla (15)İstanbul bölgesindeki Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı klinikleri
Beşiktaş bölgesindeki Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı klinikleri