Hakkımızda
Birçok sorunun kaynağı olan bu gerçekler sizi hedeflerinizden ve sağlıklı çevrenizden koparmamalı.
Tellmeinn olarak yaşadığımız kalabalık ve hızlı dönemin dezavantajlarının farkındayız.
Ekibimizle sizi dinliyoruz…
Tellmeinn Psikoloji ve Danışmanlık
Barış Mahallesi Karadeniz Caddesi No:7/B Aslan Residance, Beylikdüzü 34520
g....b
Sinem hanımla 4 yaşındaki oğlumuzun geciken büyük tuvalet eğitimi için yolumuz kesişti. Büyük tuvaletini hiç bir şekilde bez dışında bir yere yapmayı kabul etmeyen oğlumuz Sinem hanımın desteği ve ilgisiyle bu davranışını aşmayı başardı. Tecrübesi, yol göstericiliği oğlumuza çok iyi geldi.
ay...n
Sinem hanımdan kızım için yardım aldık kızıma olsun bana olsun yaklaşımı çok iyi ve yapıcı tespitleri çok yerinde ve yönlendirmeleri çok olumlu sinem hanımı iyiki tanıdık
se...a
Sınav dendiğinde kuş gibi titreyip ağlayan bir kızım vardı.Sinem hocamın yol göstermesi ilgisi alakası sayesinde süreç artık bizim için çok daha kolay
ş.....
Geçen sene ergen kızımı Nişantaşı’nda bir profesöre haftanın 2 günü götürmeme rağmen kızım gitgide bizden uzaklaştı ve şans eseri Sinem hanımı internetten bulduk.İlk 2 seansta kızımızla ilişkimiz iyi bir seviyeye geldi.Diğer psikologlara gittiğinizde sürekli anne babayı suçlayıcı konuşuyor ama Sinem Hn.her iki taraflada empati kurabiliyor.Kendisine çok güveniyoruz ve iyi ki Sinem Hanımı tanımışız.
Tellmeinn Psikoloji ve Danışmanlık, Beylikdüzü şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Tellmeinn Psikoloji ve Danışmanlık, Beylikdüzü şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Psikolog, Psikolojik Danışman ve Rehber.
Tellmeinn Psikoloji ve Danışmanlık hangi hizmetleri sağlıyor?Tellmeinn Psikoloji ve Danışmanlık, toplam 49 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Gottman Çift Terapisi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Randevu, Online Terapi, Evlilik Öncesi Danışmanlık, Evlilik Danışmanlığı.
Tellmeinn Psikoloji ve Danışmanlık adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Tellmeinn Psikoloji ve Danışmanlık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tellmeinn Psikoloji ve Danışmanlık kurumundan nasıl randevu alabilirim?Tellmeinn Psikoloji ve Danışmanlık bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Tellmeinn Psikoloji ve Danışmanlık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Tellmeinn Psikoloji ve Danışmanlık kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Tellmeinn Psikoloji ve Danışmanlık ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Tellmeinn Psikoloji ve Danışmanlık hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tellmeinn Psikoloji ve Danışmanlık nerede?Tellmeinn Psikoloji ve Danışmanlık adresi Barış Mahallesi Karadeniz Caddesi No:7/B Aslan Residance Beylikdüzü şeklindedir.
Beylikdüzü bölgesindeki Aile Terapisi klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Diş Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Kardiyolog klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Genel Cerrah klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Beyin Ve Sinir Cerrahı klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Ürolog klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Kulak Burun Boğaz Doktoru klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Daha fazla (15)Beylikdüzü Aile İçi İletişim Sorunları
Beylikdüzü Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Beylikdüzü Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Beylikdüzü Obsesif-Kompulsif Bozukluk