Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi
Ankara-İzmir Yolu 8. Km. 1 Eylül Kampüsü Yerleşkesi, UşakUzmanlar
be...7
Karaciğer yağlanması şikayetiyle kendisine 3 yıla yakın gittik.Her defasında bol bol kan verdik geldik.Biyopsi ve endoskopi yapıldı.aradan bir yıl sonra tekrar biyopsi yapmak istedi.sebebini sorduk.onceki biyopsiden tam parca alınamamış dedi. Halbuki biyopsi raporu çıkınca her şey temiz çıktı demisti. bir sürü açıklama vardı ayrica madem oyle neden bunu bir yil sonra bizimle paylaştı?Baştan beri bilirubin değerleri hep yüksek çıktı.Hic bir tedavi uygulamadı,önlem almadı,yönlendirmedi.kendisi ancak muayene sırasında bol kahve icip hal hatir sorsun.!Hic memnun degilim.Boşa zaman kaybetmeyin.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi, Uşak şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi ile iletişime geçin.
Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi hangi hizmetleri sağlıyor?Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi ile iletişime geçin.
Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi hakkında ne düşünüyor?Şimdi 1 hasta / danışan, Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi nerede?Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi adresi Ankara-İzmir Yolu 8. Km. 1 Eylül Kampüsü Yerleşkesi Uşak şeklindedir.