Zen Rehberlik ve Danışmanlık Merkezi
Doç Dr Bahriye Üçok bulvarı no1/1 korfez apt kat 4 daire:12, Karşıyaka 35600
me....
Telefon numarası doğrulandı
Tuğba hanımı nereden başlayıp anlatabilsem bilmiyorum bazenleri kendinizi kaybolmuş olduğunu bilip göremez kabul edemezsiniz ya bir ışık ararsınız küçük bir ışık Tuğba hanımda öyle bir ışık ama küçük değil, okadar büyük ki gözlerinizi alamazsınız kendim için değil annem için Tuğba hanıma başvurduğum bu yolda kendimi buldum hala bulmaya çalışıyorum sizi anlayan çok iyi gözlem yapabilen ve gelişimi söylemek yerine sizin bulmanızı sağlayan size balık veren değil balık tutmayı öğreten kıymetli birisi. Kendisine bu süreçte güvenerek birlikte bu zorlu hayat yolculuğuna emin adımlarla kendisiyle çıkabilirsiniz.Nasıl anlatsam aktarsam eksik kalıcak kendisi için tekrardan iyiki diyorum ve teşekkür ediyorum.
Zen Rehberlik ve Danışmanlık Merkezi, Karşıyaka şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Zen Rehberlik ve Danışmanlık Merkezi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Zen Rehberlik ve Danışmanlık Merkezi ile iletişime geçin.
Zen Rehberlik ve Danışmanlık Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Zen Rehberlik ve Danışmanlık Merkezi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Zen Rehberlik ve Danışmanlık Merkezi ile iletişime geçin.
Zen Rehberlik ve Danışmanlık Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Zen Rehberlik ve Danışmanlık Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zen Rehberlik ve Danışmanlık Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Zen Rehberlik ve Danışmanlık Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Zen Rehberlik ve Danışmanlık Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Zen Rehberlik ve Danışmanlık Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Zen Rehberlik ve Danışmanlık Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Zen Rehberlik ve Danışmanlık Merkezi hakkında ne düşünüyor?Şimdi 1 hasta / danışan, Zen Rehberlik ve Danışmanlık Merkezi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Zen Rehberlik ve Danışmanlık Merkezi nerede?Zen Rehberlik ve Danışmanlık Merkezi adresi Doç Dr Bahriye Üçok bulvarı no1/1 korfez apt kat 4 daire:12 Karşıyaka şeklindedir.