Endodonti Randevusu
Sahrayıcedit Mah. Atatürk Cad. No: 33 D: 4 Ömer Lütfü Bey Apt., İstanbul
Dr. Dt. Koral Bayraktar - Uzm. Dt. Nihan Tuğcu Muayenehanesi
Apikal Rezeksiyon
Özel Klinik Doğa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı
Estetik Dolgu
Estetik Porselen
Gülüş Tasarımı
Özel Klinik Doğa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Zirkonyum
Zirkonyum Porselen Kronlar
Ölçü Randevusu
Özel Klinik Doğa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden 2010 yılında mezun olup doktoramı/uzmanlığımı yine aynı fakültenin Endodonti Anabilim Dalı'nda tamamladım.
Apikal lezyonlu ve kistli dişlerin tedavileri, kırık alet çıkarma, eski kanal tedavilerinin yenilenmesi (retreatment), eğimli kanallar, rejeneratif tedavi, renk kaybına uğrayan dişlerin beyazlatılması, travma görmüş dişlerin tedavileri ve kanal tedavili dişlerin üst yapılarının tamamlanması üzerine çalışmaktayım.
Tez çalışmam MTA ve Biodentine üzerine olup bu materyallerin kullanımına dair çok sayıda vakam mevcuttur.
Amalgam dolguların sökümünde SMART protokolünü izlemekle beraber bu dolguların sağlıklı bir şekilde ağızda yer aldığını düşündüğüm durumlarda sökümü isteğe bağlı "kesinlikle" yapmamaktayım.
Tedavilerimde dijital ölçü ve Examvision 5.7x magnifikasyon loupe kullanmaktayım.
Hobi olarak koşu, patika koşusu ve ultramaraton yapmaktayım. Kitap okumayı, sanat filmlerini ve tiyatroyu seviyorum.
i̇...
Oldukça profesyonel, sakin, kendinden emin bir şekilde sorun çözüldü.
gü...
Koral beye 4 kez, 6 diş dolgu tedavisi için geldim, titiz, temiz ve açıklayıcı bir süreç geçirdim, genel bilgilendirme ve ağız sağlığım içinde öneri ve tavsiyelerde bulundu, sonuçları beklentimin üstünde gerçekleşti.
gö...
Koral Hocam, internet araştırarak randevu aldım sonrasında tedavime başlandı. Kanal tedavisi olarak dişim durumu zor olması rağmen 3 seansta sonrasında dişim için ölçü alındı. Haftaya diş porselen kaplama takılacak, hocam diş tedavi süreci bilgilendirmesi memnun kaldım. Hocam herkese tavsiye ederim.
d....
Diş tedavisinden korkmama rağmen Koral bey sayesinde çok güzel ve korkusuz bir tedavi süreci geçirdim. Kullandığı anestezi teknikleri sayesinde
ağız içine yapılan enjeksiyon da hiç ağrı hissetmiyorsunuz. Tedavi ettiği dişlerimi gerçekten çok uzun süreli kullandım. Tedavi sonrası dişinizi çok konforlu kullanıyorsunuz .
ö.....
8 senedir hocamıza ailecek gitmekteyiz. Bu zamana kadar birçok dişime kanal tedavisi işlemi uygulandı. Herhangi bir sorun yaşamadım, çok memnun kaldım. Hocamız işinin ehli, güven veren ,bilgili bir hoca. Sürecin başından sonuna kadar gerekli bilgilendirmeler tarafımıza yapılmakta. Dişle ilgili bir problemimiz olduğunda hemen randevu alıp geldiğimiz, çevremize de her zaman tavsiye ettiğimiz alanında yetkin bir diş hekimi.
ni...
Doktor Koral Bey işinde uzman bir hekim. Köprülerimi yenilerken mümkün olduğunca itinayla çalıştı ve dişlerimi kaybetmemem için Kanal Tedavisi yaparak 3. kez köprü yapılmasına rağmen gayet rahat kullanabileceğim şekilde yeniledi. Protez yapımı için ölçü işlemini dijital alması, her kanal işlemi sonrası röntgen çekerek çalışması Teknolojiyi kullanarak mümkün olan en iyi tedaviyi uyguladığı anlamına gelmektedir. Kendisini tebrik ediyor mesleğinde başarılar diliyorum.
gi...z
Son zamanlarda yaşadığım bir diş problemi beni oldukça endişelendirmişti. İlk çürüğümü fark ettiğimde ve sonrasında dişimin erimesiyle ağrılarım arttı. Bu süreçte, bir tavsiye üzerine Koral Bey’in çalıştığı Diş Kliniği'ne gittim ve karşılaştığım ilgi ve profesyonellik beni çok etkiledi. Koral Bey ve ekibi, başta hijyen olmak üzere her detayı özenle düşünmüşlerdi. Koral Bey, tedavi sürecini adım adım anlattı ve kanal tedavisini son derece başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Hasta memnuniyeti için ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını söyleyebilirim, hiç ağrı çekmedim ve sonrasında yapılan kaplama ise muhteşemdi, doğal görünümüyle beni çok mutlu etti. Kısacası, Koral Bey’in çalıştığı Diş Kliniği'ni herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. İyi ki onların yolunu tutmuşum!
b ...ç
Bir çok farklı diş hekimine gittim fakat her seferinde diş ağrıları yaşıyordum. Kuzenimin tavsiyesi üzerine Koral Bey'e gittim. Kendileri danışanını dinleyen, güler yüzlü, çok dikkatli harika bir diş hekimi. Tüm sorularımı tek tek yanıtladı ve herhangi bir kaygım kalmadı. Yaklaşımı mevcut doğal dişlerimi kurtarmak üzerine idi ve öyle de oldu. Ağrısız ve problemsiz geçen tedavim sonrasında artık sıcak-soğuk veya sert demeden istediğimi yiyip içebiliyorum.
g ...d
Koral Bey çok nazik, ilgili ve elleri hafif bir diş hekimi. Ara ara nükseden ağrılarım için kendilerine başvurdum. Gerçekten vakit ayırarak detaylı bir muayeneden sonra ağrılarımın sebeplerini açıkladı ve kanal tedavisi oldum. Tedavi süreci acısız çok rahat geçti. Artık herhangi bir sorun yaşamıyorum. İyi ki tanışmışız.
e....u
Hamileliğimde ciddi şekilde ağrıyan bir dişim vardı. Kontrol için gittiğim diş hekimi, böyle hassas bir durumda müdahale edebilecek uzman kişi olarak Koral bey’i tavsiye etti. Gerçekten de anestezi bile kullanmadan, gayet konforlu şekilde geçti tedavi süreci ve sonrasında hiçbir sorun yaşamadım. Böyle kritik bir süreci Koral bey ile rahatlıkla geçirdiğimiz için kalan diş tedavilerimde yine Koral bey’i tercih ettik. Hatta iletişimini, uzmanlığını öyle değerli bulduk ki bebeğimizle tedavi süreci için her hafta sonu Kocaelinden İstabul’a kliniğe gittik. Oldukça kritik durumda olan, bir çok dişimi en ince ayrıntısına kadar, titizlikle ve ağrı sızı hissettirmeden tedavi etti. Artık dönüşü olmaz diye düşündüğüm dişlerimde bile uyguladığı yöntemlerle heykeltıraş gibi yeni dişler ortaya çıkardı. Üzerinden geçen zamana rağmen, hiçbir sorun yaşamadım ve çok memnunum. Bu süreçte başta Koral bey olmak üzere klinikteki herkes bizi bebeğimizle birlikte evimizde gibi hissettirdi. Çokça tavsiye ederiz
Koral Bayraktar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Koral Bayraktar, Endodonti, Diş Hekimi. Size Koral Bayraktar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Botoks, Cep Derinliği Azaltma, Dental Anestezi, Diş Beyazlatma, Diş Dolgusu, Kök Kanal Tedavisi, Köprü, Lokal Anestezi, X-Ray.
Koral Bayraktar adresi nerede?Koral Bayraktar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hamidiye Mahallesi Şahinbey Caddesi No:97-A Çekmeköy
- Sahrayıcedit Mah. Atatürk Cad. No: 33 D: 4 Ömer Lütfü Bey Apt. İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Koral Bayraktar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Koral Bayraktar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Koral Bayraktar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Koral Bayraktar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Koral Bayraktar hangi dilleri konuşuyor?Koral Bayraktar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Koral Bayraktar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Koral Bayraktar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Koral Bayraktar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Koral Bayraktar hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Koral Bayraktar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Koral Bayraktar hangi sigortaları kabul ediyor?Koral Bayraktar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.