me...e
Harika bir doktor, 5 vakit namazda da dua ediyorum kendisine. İyi ki gittim ve ameliyat oldum. Şükür şu an harika görüyorum her yeri.
ye...a
Harika bir doktor ilgili , bilgili ve oldukça nezaketli...Diyarbakır da böyle bir merkezin olması ve böyle iyi doktorların olması çok sevindirici....kötü yü görmeyince iyinin kıymeti bilinmiyor işte...
ab....
Çok iyi bir doktor çok memnun kaldım.. oldukça bilgili ve güler yüzlü..insanlarin düzgün hizmet alabileceği bir hastane..
gü...m
çok iyi bir doktor
eb...r
çok güler yüzlü ve çok iyi bir doktor.çok memnunum doktorumdan
Kubilay Bilek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kubilay Bilek, Göz Hastalıkları.
Kubilay Bilek adresi nerede?Kubilay Bilek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Diclekent Mahallesi Kayapınar Caddesi No:80 Kayapınar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kubilay Bilek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kubilay Bilek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kubilay Bilek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kubilay Bilek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kubilay Bilek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kubilay Bilek hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Kubilay Bilek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kayapınar bölgesinde SGK kabul eden Göz Doktorları
Kayapınar bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Kayapınar bölgesinde Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları kabul eden Göz Doktorları
Kayapınar bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Kayapınar bölgesinde Vakıfbank Mensupları kabul eden Göz Doktorları
Kayapınar bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Göz Doktorları
Kayapınar bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Göz Doktorları
Kayapınar bölgesinde Türkiye İş Bankası Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Kayapınar bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları