Kulak Burun Boğaz
Cevizli Mahallesi Bağdat Caddesi No:547, Maltepe • Harita
VM Medical Park Maltepe Hastanesi
Küçükbakkalköy Mahallesi Işıklar Caddesi No:35/A, Ataşehir • Harita
Ataşehir Özel Florence Nightingale Hastanesi
Konak Mah.İzmir Yolu cad.Lotus Office B Blok Kat:5 İç kapı no: 63, Bursa • Harita
Ali Değirmenci Muayenehanesi
Üsküdar Üniversitesi NP Feneryolu Tıp Merkezi
Kulak burun boğaz, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Ortopedi ve travmatoloji
, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaAhmet Mithat Efendi Cad. No:17 (Bağdat Cad. Sahil Yolu Kalamış Mevkii) Fenerbahçe, Kadıköy • Harita
Üsküdar Üniversitesi NP Feneryolu Tıp Merkezi
Özel Medibafra Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaAltınyaprak Mahallesi Hastane Sokak No: 27, Bafra • Harita
Özel Medibafra Hastanesi
NB Kadıköy Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikoloji Daha fazlaAcıbadem Mahallesi Sokullu Sokak No:1, Kadıköy • Harita
NB Kadıköy Hastanesi
Memorial Bahçelievler Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk ürolojisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi genetik, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaBahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227, Bahçelievler • Harita
Memorial Bahçelievler Hastanesi
Avrupa konutları kale ofis blogu 7. kat No:39, Zeytinburnu • Harita
Salih Aydın Muayenehanesi
Değirmiçem Mh. Mithat Enç Cd. 19/A, Gaziantep • Harita
Op.Dr. Ramazan Dengiz Klinik
Ovacık Mahallesi D-100 Karayolu Üstü Symbol AVM (Koçtaş) Yanı, Başiskele • Harita
VM Medical Park Kocaeli Hastanesi
Mimar Sinan Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No:72, Silivri • Harita
Özel Silivri Anadolu Hastanesi
Kazım Dirik Mahallesi 364/1 Sokak No:36/A, Bornova • Harita
Özel Ento Kulak Burun Boğaz Cerrahi Tıp Merkezi
İstanbul Onkoloji Hastanesi
Kulak burun boğaz, Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Diyetisyen Daha fazlaCevizli Mah. Talatpaşa Cad. No :75, Maltepe • Harita
İstanbul Onkoloji Hastanesi
Özel Optimed Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Endodonti, Metabolik cerrahi Daha fazlaAtatürk Caddesi No: 118 Çerkezköy, Tekirdağ, Çerkezköy • Harita
Özel Optimed Hastanesi
Arjantin Cad. Halıcı Sok. No:2/8 Çankaya, Ankara • Harita