Yenikent Mahallesi Piri Reis Caddesi No:28, Odunpazarı
ab...z
Ben erol mart 2017 tarıhınde dıs tas temızlıgı ıcın gıttım.oncekı yorumlardan dolayı korkmustum.tecrubesınden dolayı kendısıne randevu almıstım.temız tıtız bırısı ıyıkıde almısım.hocam ellerıne saglık
.....
Bu hafta gittimm.diş taşlarim vardi ve aldirmam gerekiyordu.cok korkutugum bir seydi zaten iceri girdim asistani azarliyordu.oturdum ve sadce bi kaç dişimin uzerinden gecti ve sadece iki disten tukurdugumde yarim cay bardagi kadar kan geldi.ve kalktim masadan bi anda ciktim odadan.ozel doktora gittim bugun agzimin tamamindaki taşlari buyuk bir ustalikla temizledi ve nerdeyse hic kan gelmedi.iyiki kalkmisim o masadan.yoksa ds kalmiycakti agzimda.lutfen daha fazla inssnin cani yanmasinnnnn.tavsiye etmiyorum
ca...r
Disim agridigi icin gittim dolgu yapti.Dolgu yaptigi dis 3 gun sonra abse yapti birdaha baska doktora gittim 2 gundur absem inmedi.Bastan savma tedavilerle insanlari basindan savan yarim yamalak is yapan bir disci gitmeyin.
fe...n
çürümüş bi dişi çektirmek için kültüral taşdemire gittim. operasyon esnasında dişi ağzımdayken kırdı, parçalar boğazıma doldu. zaten dişçiye gitme fikri bile yeterince stressliyken birde doktor agresif tavırlar sergiledi. operasyon bitti, parçalanan tüm diş parçaları alındımı diye sordum, evet sorun yok rahat olabilirsiniz deyip içimi rahatlatacağına, resmen odadan gönderildim. hiç memnun kalmadım. kimseye tavsiye de etmem...
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Kültüral Taşdemır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kültüral Taşdemır, Diş Hekimi.
Kültüral Taşdemır adresi nerede?Kültüral Taşdemır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenikent Mahallesi Piri Reis Caddesi No:28 Odunpazarı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kültüral Taşdemır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kültüral Taşdemır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kültüral Taşdemır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kültüral Taşdemır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kültüral Taşdemır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kültüral Taşdemır hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Kültüral Taşdemır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 1.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Odunpazarı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Odunpazarı bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diş Hekimleri