2019 yılında MAKO robotik protez cerrahisi kursunu Lüksemburg'ta tamamlayarak sertifikasyon kazanmıştır
Ameliyatsız Diz Ağrısı Tedavisi
Total Kalça Replasmanı
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
d.....
Yıllardır sıkıntı yaşadığım ancak ameliyat olmaktan korktuğum için sürekli ertelediğim hallux valgus ameliyatımı çok rahat bir şekilde, ağrısız, sızısız atlatmamı sağladı, tüm korku ve endişelerimi boşa çıkardı.
ç....d
Basketbol oynarken omzum çıkıp kendiliğinden yerine oturmuştu. Sonraki günlerde, ilgili omzumda ağrılar devam ettiği için Kürşat Hocam'a muayane oldum. Omuz çıkığının o bölgede yırtık oluşturduğunu öğrendim. Kürşat Hocam, ayrıntılı bir şekilde, omzumda yaşanan hasarı, iyileşme sürecini, neler yapılması gerektiğini bana anlattı. Omuz çıkığının tekrarlama ihtimalini en aza indirmek ve omzumu eski, sağlıklı haline getirmek için sol omzumda yırtık ameliyatını (artroskopik) başarılı, sorunsuz bir şekilde yaptı. Şuan ameliyatın üstünden 1 ay geçmiş durumda, çok iyi hissediyorum. Son 10 gündür de fizik tedaviye devam ediyorum. Omzum bu kadar kısa sürede neredeyse eski haline yaklaştı. İlgisi, bilgilendirmeleri, verdiği güven ve emeği için Kürşat Hocam'a çok teşekkür ederim.
i̇....
Ön çapraz bağım kopmuş ayrıca iç ve dış menisküslerim yırtılmıştı. Canım Kürşat hocamın uzmanlığı sayesinde şu an sağlığıma kavuştum.
Bu uzun ve zor süreçte gerek uzmanlığı gerekse insanlığı ile sonsuz destek oluşu için kendisine minnettarım.
d ...c
Kürşat bey her türlü ortopedik problemimde koşarak gittiğim, teşhisine ve tedavisine sonsuz güven duyduğum, hastasına gerekli ilgiyi fazlasıyla gösteren ve her türlü bilgilendirmeyi yapan bir cerrahtır. Kendisi dört tane ameliyatımı çok başarılı bir şekilde gerçekleştirmiştir. En son Ocak ayında yaptığı ön çapraz bağ ve menisküs yırtığı ameliyatım sonrasında tekrar rahatlıkla yürümeye başladım. Her şey için çok teşekkürler. Kendisine de söylediğim gibi elleri dert görmesin. Harika bir doktor ve insan.
s....t
Kürşat beye el ameliyatlarımı ve diz protezimi yaptırdım sonuçtan çok memnunum gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz tek isimdir kendisine çok teşekkür ederim
i̇....
Omzum çıktıktan sonra arkadaşımın tavsiyesi üzerine Kürşat Hocamla tanıştım. Aklımdaki tüm sorulara büyük bir sabır ve anlayışla karşılık verdi. Omuz çıkığımın hayatımın sonraki aşamalarında bana engel olacağı konusundaki korkularımı yenmemde önemli bir rol oynadı. Bir hasta için en önemli olan şey hekimine güvenmek ise bunu fazlasıyla sağladı.
Artroskopik bankart tamiri ameliyatı (omuz çıkığı) oldum. Ameliyat öncesi ve sonrasındaki ilgi alakası da çok iyiydi. Fizik tedaviye gidemediğim için evde yapmam gereken hareketleri kendisi göstererek anlattı. Diyebilirim ki çıkan omzum şu an diğer omzumdan çok daha iyi durumda.
se...r
Kürşat Hocam ile ilk tanışmamız, bir kayak kazası sonrası sol dizde meydana gelen hem çapraz bağ hem de yan bağların kopması sonrası olmuştu. Kendisini bana başka bir ortopedi uzmanı doktor diz cerrahisi konusundaki uzmanlığı ve başarısı sebebiyle tavsiye etmişti. Tüm bunlara ek olarak menisküs de de yırtık vardı. Tedavi sürecimi gerçekten başarılı bir şekilde planladı ve yakından takip etti. Öncelikle yan bağların kendi kendine iyilişmesini bekledik sonra da Menisküs ve Çapraz Bağ ameliyatı oldum. Ameliyat sonrası fizik tedavi sürecimi de yakından takip etti. Şu anda bu ameliyatımın üzerinde 2 yıl geçti ve hiç bir sorun yaşamadım. Kayak kazası öncesi duruma geldim. Özellikle çapraz bağ ameliyatı ciddi bir uzmanlık ve el becerisi gerektiriyor. Kürşat Hocam'a bu süreçteki tüm desteği ve yakın ilgisi için teşekkür etmek istiyorum.
Birkaç ay önce sağ ayak bileğimde bir kist olduğunu fark ettim. Kısa bir zaman dilimi (3/4 ay) içinde 1.5/2cm boyutlarına kadar büyüdü. Yine aklıma doğrudan Kürşat Hoca geldi. Geçen hafta bir operasyon ile bu kisti aldı. Yine tamamen sorunsuz geçen bir süreç geçirdim.
Umarım bir daha bir sorunla karşılaşmam ama karşılaşırsam gideceğim doktorumu biliyorum. Kendisine tekrar teşekkür ederim.
hu...y
Omuz kırığı dolayisıyla Kürşat Beye gittim ,ameliyat onerdi ,çok kisa surede hic sorunsuz ameliyatımi yapti ve plaka takıldı .Bircok doktora ulaşmak mümkun degilken Kürşat Bey her aramama ve mesajima cevap vererek beni rahatlattı, kendisine cok tesekkür ediyorum
ha...
Yazılacak ilk şey herşeyi İle mükemmel bir doktor. Yetmişdötr yaşındaki anneme diz protes ameliyatı yaptı. Annem yaşı itibari ile çok nazlı çok titiz çok kırılgan olmasına rağmen mükemmel bir ameliyat İle annemi sağlığına kavuşturdu. Allah razı olsun
Tüm hayatında başarılar dilerim
sk...d
Şiddetli ve geçmeyen bacak ağrısı şikayeti ile başvurdum.Yaptığı ameliyatla kemik içinden aldığı tümöral kitle sonucunda ağrılarımdan kurtuldum.İlgisi,bilgisi ve insani yaklaşımıyla mükemmel bir doktor.Çok teşekkür ediyorum.
Kürşat Teker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kürşat Teker, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Kürşat Teker tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diz Artroskopisi, Diz Protezleri, Omuz Artroskopisi, Randevu, Kalça Protezi, Ayak Bileği Artroskopisi, Ayak Bileği Protezi, Ayak Ve Ayak Bileği Cerrahisi, Kırık Cerrahisi, Kaynamayan Kırık Tedavisi.
Kürşat Teker adresi nerede?Kürşat Teker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mah. Bülten Sk. No:44 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kürşat Teker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kürşat Teker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kürşat Teker isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kürşat Teker, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Kürşat Teker hangi dilleri konuşuyor?Kürşat Teker ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kürşat Teker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kürşat Teker tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Kürşat Teker hakkında ne düşünüyor?Toplam 38 hasta / danışan, Kürşat Teker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları