Kışla Mahallesi Mahallesi Barış Bulvarı No: 199, İlkadım
se...l
Kürşat hocam gerçekten işini layıkıyla yapan bir Genel Cerrah. Eşimin Safra kesesi ameliyatını yaptı,Allah razı olsun. Hoşgörülü, egosu olmayan bir doktor. Herkese tavsiye ediyorum. Rabbim razı olsun Kürşat hocam.
ni...
Lenf bezi şişmesi var daha önce 2 defa dahiliye doktoruna gittim bir kadın doğuma onlar sanki başından savma gibi tedavi etti biri bakkmaya bile tenenzul etmedi ama Kürşat beye çok teşekkür ediyorum gerçekten içten ve güven veren bir konuşması var doktorun yani her detayı gayet güzel sabırlı ve güler yüzü ile analtiyor mesleğini severek yapan doktorlarımız dan ayağına taş değmesin insallh
mu...5
Ben nesime Türk kursat bey doktorum .peki neden tercih ettim .ilk gittiğimde güler yüzle ve samimi ictenligiyle muayene etti.kolum da bi şişlik vardı onu aldı. Eğer ruh gibi bi doktor olsaydı ben bu operasyona cesaret edemedim. Bu doktorlar için rutin bir iş ama bizim için hayati bir önem ve cok korka biliyoruz .kedilerine tesekuruu bir borç bilirim .hani bisoz vardır hak edene hakkını vereceksin Bence çok iyi bi doktor sunuz sevgiler...
Kürşat Yemez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kürşat Yemez, Genel Cerrahi.
Kürşat Yemez adresi nerede?Kürşat Yemez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kışla Mahallesi Mahallesi Barış Bulvarı No: 199 İlkadım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kürşat Yemez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kürşat Yemez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kürşat Yemez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kürşat Yemez bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kürşat Yemez ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kürşat Yemez hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Kürşat Yemez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlkadım bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İlkadım bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İlkadım bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İlkadım bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İlkadım bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İlkadım bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Genel Cerrahlar
İlkadım bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İlkadım bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İlkadım bölgesinde İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri kabul eden Genel Cerrahlar