Prof. Dr. Kurtuluş Özdemir , Medicana Konya Hastanesi'nde Kardiyoloji branşında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.

Medicana Konya Hastanesi

Kardiyoloji Randevusu

Musalla Bağları Mah. Gürz Sok. No. 1 Selçuklu / Konya, Selçuklu

Medicana Konya Hastanesi

Konum: Medicana Konya Hastanesi Kardiyoloji Randevusu

Babamı kalp krizi geçirmesinden kısa bir süre sonra kendisine götürdük. Babam, yaklaşık 15-20 gün süre boyunca hastane de yatılı olarak tedavi gördü. Daha sonra babamı Ankara'ya götürdük; çünkü babam yapılan onca tedaviye ve ilaca rağmen bir türlü toparlayamamıştı. Ankara'daki doktorumuz, Kurtuluş Hoca'nın verdiği tamamen ilaçları değiştirdi. Bu değişiklik sonrası babam bir hafta içinde düzeldi. Biz, kendisinin kalp krizi sonrası gerçekleştiği tedaviden memnun kalmadık. Tedavimize de bu nedenle Konya'da değil Ankara'da devam ediyoruz.

Konum: Medicana Konya Hastanesi Diğer

Babam Mustafa Sağlam'a 4 damar %90 tıkalı olduğundan dolayı doktorlar bypass ameliyatı olması gerektiğini söyledi. Fakat Kurtuluş hocam anjiyo ile stent atarak açarım dedi ve başarılı bir şekilde operasyon gerçekleştirdi. Allah razı olsun hocamdan. İşini profesyonelce yapan bir doktor. Kalp hastalarının Kurtuluş hocam ile görüşmeden hiçbir şekilde ameliyata karar vermemeleri gerekir. Kendisine çok teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim. Allah yolunuzu açık etsin hocam.

Konum: Medicana Konya Hastanesi Diğer

14/06/2021. 2006 yılında bu pas olmustum. Son zamanlarda tıkanma yaşıyordum kontrol icin Kurtuluş hocama tavsiyeler üzerine geldim. Hemen anjuye aldı stent takti yaklaşık 2.5 saatlik bir anju oldu riskli olan tıkalı damarıma stent atmayı başardı. Allah razı olsun hocamdan Allahim ne Murat’ı varsa versin hocama beni hayata döndürdü. Çok iyi bir kardiyolog. Binlerce kez teşekkürler hocam saygılar sevgiler hürmetler

Konum: Medicana Konya Hastanesi Diğer

Babam Muharrem yıldırıma bütün doktorlar bypass yapilmasi gerekiyor dedi fakat Kurtulus hocam anjio ile acarim dedi ve dedigini yapti Allah bin kere razı olsun bütün doktorların riskli ameliyat butun kalp damarlari tikali dediğini kurtulus hocam anjio ile acti minnettariz

Ö
Konum: Medicana Konya Hastanesi Diğer

Ben kapak ameliyatı olmuş bir hastayım Rabbime şükürler olsun ki Kurtuluş hocayı karşıma çıkardı gebelik takibinde eğer kalp hastası kapak ameliyatı geçirmiş iseniz tavsiye ederim Allah ondan razı olsun şükür ki Kurtuluş hocamın bilgileri sayesinde kızımı meleğimi kucağıma aldım Kurtuluş hoca iyiki onun gibi mütevazi ve görevinde kendini geliştirmiş doktorlarımız var rabbim başımızdan eksik etmesin ve çok teşekkürler

Konum: Medicana Konya Hastanesi Kaplte Tekleme

Doktor beyin ilgi ve alakasını hiç beğenmedik.Bizimle yeterince ilgilenmedi.Kendisinden memnun değiliz.Tedavim hiç iyi gitmedi verilen ilaç ve tetkilerle sonuç alamadım.Kalbimdeki tekleme sorunu için başvurdum ancak bunun ciddiye alınacak bir durum olmadığını dile getirdi fakat benim ciddi anlamda psikolojimi bozan bu durum için üzgünüm.Hastalığım devam etmektedir.

I
Konum: Medicana Konya Hastanesi

Şeker hastasıyım kamu hastanelerinde by- pass önerildi. Hocam stentle sorunumu giderdi. Allah da onun tüm sıkıntılarını gidersin.

Konum: Medicana Konya Hastanesi Kalp damar tıkanıklığı

Allah razı olsun hocamdan. Babamın 5 damarında tıkanıklık vardı. Başka bir doktor anjiyo yaptı açamadı. Ameliyat gerek dedi.Kurtuluş hocam ve ekibi 3 saat uğraşıp damarları açtılar ve babam ertesi gün taburcu oldu. Kurtuluş hocama gitmeden ameliyat felan olmayın.

Duzenli kontrollerimi Dr kurtuluş beye yaptırıyordum.Kalp ve migde arasında bir ağrı ile prof Dr kurtuluş hocamdan iki gün evvel tekrar randevumu aldım. Eko, EKG, vb tahliller yapti.Bir sorun olduğunu hemen hissetti. Anjiyo yapmaya karar verdi ve daralan iki damara stent takıldı. Tedavi öncesi ve sonrası beni çok rahatlattı. kendimi güvende eminellerde hissettirdi. Ekibine ve kendisine ilgisi , başarılı operasyonu için çok teşekkür ediyorum.

Ben avusturyadan ibrahim ertugrul babam bayram ertugrul 2002yılında ankaradaki hastahanelerde baypas ameliyati oldu 2004 te aortu değişti ana damarları tekrar tıkandı 2007 den bu yana götürmediğimiz doktor kalmadı çok anjiyo yaptılar açamadılar baypas gerekiyo riskli olduğu için kimse cesaret edemedi babam ölümünü bekliyodu CENABIALLAH bize PROF KURTULUŞ ÖZDEMİR hocamızı karşımıza çıkarttı bir seferde tıkalı damarları açtı stent taktı şu anda gayet sağlıklı hocamızın kontrollerine gidip geliyo çok çaresizdik sen bizim yüzümüzü güldürdün ALLAH ta sizi güldürsün hocam ne dileğiniz varsa kabul olur inşallah ALLAH sizin gibileri başımızdan eksik etmesin