Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Laserasyon Onarımı
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
bu...a
Canım doktor 9 ay boyunca hamilelik takibi gerçekleştirdim her zaman kontrole gittiğimde o odadan pozitif çıktım onun enerjisiyle inanın sorunlarınızı unutuyorsunuz oğlumu bana sağlıkla kavuşturan o güzel pozitif hep gülen kadın
si...
Canımız doktorumuz 2020 haziranda genel muayeneyle başlayan tanışmamız planlı gebelikle temmuz ayında güzel haberle ilerleyen süreçte beni rahatlatan doktorum çok rahat bir gebelik geçirdim beni rahatça her konuda aydınlattı, gebeliğin sonlarına doğru çıkan safra taşıyla büyük sınav verirken neyseki 31+1 de oğluşumuzu normal doğumla kucağımıza aldık minnettarım emeğinize sağlık rabbim size ve ailenize güzel günler göstersin
be...u
Buket hanım harika bir doktor.Ben sancı için gitmiştim .O kadar çok ince ayrıntısıyla tarama yaptı ki ben ve eşim şaşırdık.Sanki hastası değilde aileden biriydik.Bize öyle hissettirdi. Doktorumu seçtim ve çok memnunum.Gözünüz kapalı emanet edebilirsiniz kendinizi.Teşekkür ederim.
Latife Buket Saçkıran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Latife Buket Saçkıran, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Latife Buket Saçkıran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi.
Latife Buket Saçkıran adresi nerede?Latife Buket Saçkıran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:18 Çiğli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Latife Buket Saçkıran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Latife Buket Saçkıran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Latife Buket Saçkıran isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Latife Buket Saçkıran, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Latife Buket Saçkıran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Latife Buket Saçkıran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Latife Buket Saçkıran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Latife Buket Saçkıran hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Latife Buket Saçkıran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Latife Buket Saçkıran hangi sigortaları kabul ediyor?Latife Buket Saçkıran, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Latife Buket Saçkıran ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Urla Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aliağa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (11)Çiğli bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çiğli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çiğli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çiğli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çiğli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çiğli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çiğli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çiğli bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çiğli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çiğli bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çiğli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çiğli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çiğli bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çiğli bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çiğli bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çiğli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çiğli bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çiğli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çiğli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları