Fırat Mah. Urfa Yolu 3. Km. 507. Sok. No: 150, Kayapınar, Diyarbakır
Torasentez
Uyku Laboratuvarı (CPAP)
Uyku Testi (Polisomnografi)
ab...p
Dedem Abdulkadir Gökalp Astım hastasıydı. Doktor bey doğru teşhis koydu. Teşhisi gayet iyi. Sürekli kontrole gidiyor ve gayet memnun. Herkese öneririz.
di...n
Hocamı annemin hastalığı sebebiyle tanıdım. Bir soğuk algınlığıyla acile gitmemiz üzerine bizi bir göğüs hastalıklark doktoruna yönlendirdiler, bizde tercihimizi Levent hocadan yana kullandık.çokta iyi yaptık...Aynı gün bir çok işlemi hızlandırarak bir kaç gün içinde de sonuçlandırarak tanı koydu. Biz talep etmeden bizi en doğru şekilde yönlendirdi. ön gördüğü hiç bir şeyde yanılmadı ve bizim zOrlu sürecimizi kolaylaştırmak için sabırla, incelikle, içtenlikle birebir ilgilendi..Odasından içeri girdiğimiz andan itibaren açıklayıcı, yumuşak, anlayışlı, güven verici, ilgili ve dostaneydi. Herşey için kendisine teşekkür ederim.
ed...i
levent hoca mardin için bir şans 46 yaşındayım ilk defa doğuda hastayla bu kadar ilgilenen doktor görüyorum hastalara alakasından dolayı tşkler edıyorum zor spas
em...2
Babam göğüs ağrısıyla levent beye başvurdu 5 dakika içinde tanıyı koydu çok mükemmel bir doktor.Hasta dicle üniversitesinde profösörün koyamadığı tanıyı levent bey doğru tanıya hızlı,doğru mükemmel zekasıyla tek kelime süper, Yüce rabbim onu daima korusun Allah böyle hekimleri başımızdan eksik etmesin...
Levent Akyıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Levent Akyıldız, Göğüs Hastalıkları. Size Levent Akyıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Solunum Fonksiyon Testleri, Uyku Testi (Polisomnografi), Uyku Laboratuvarı (CPAP), Plevral Sıvı Aspirasyonu, Nebulizatör, Bronkoskopi, Torasentez, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Arter Kan Gazı Alma, Göğüs X-Ray.
Levent Akyıldız adresi nerede?Levent Akyıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fırat Mah. Urfa Yolu 3. Km. 507. Sok. No: 150 Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Levent Akyıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Levent Akyıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Levent Akyıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Levent Akyıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Levent Akyıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Levent Akyıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Levent Akyıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Levent Akyıldız hangi sigortaları kabul ediyor?Levent Akyıldız tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Diyarbakır bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Diyarbakır bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Diyarbakır bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları