Örnekevler Mah. Salih Avgun Paşa Cad. Temizel Sok. No: 13 38010, Kocasinan
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Örnekevler Mah. Salih Avgun Paşa Cad. Temizel Sok. No: 13 38010, Kocasinan
Memorial Kayseri Hastanesi
i̇...r
Eşimin kulak sorununda teşhis ve tedavi sürecindeki hem insani hem akademik yaklaşımı, sabırlı açıklamaları ve operasyon becerisi için minnettarız.
fa...n
Levent hocam hastalığımın teşhisinde, tedavi için öncelikle en kolay yolu seçerek ilaç ile tedavi denemesi, ardından burun ameliyatımı yaparak, daha öncesinde nefes almadığımı bana kanıtlamış oldu. Burun ameliyatı için sıkıntılı deniyor ama bence doğru doktor seçilmediği için.
yü...z
Hocam kızıma geniz ve bademcik operasyonu yaptı plazma yöntemiyle acısız kansız oldu çok teşekkür ederim kızım ameliyattan dört sonra ayağa kalktı iyileşmesi aynı şekilde oldu kesinlikle içiniz rahat olsun hocamız işinde gayet iyi ve profesyonel
Hasta
Kızımın kulağında sıvı birikimi vardı kulağına tüp takıldı ve bir yıl sonra bademcik ameliyatınıda Levent hocam yaptı iki ameliyatımızda çok başarılı geçti önce Allah'ın sonra Levent hocam sayesinde ağrımız bile olmadan atlattık çok teşekkürler hocam.
Hasta
Doktor beye uzun yılların sonunda ulaştık . Kulak tüpü geniz eti bademcik ameliyatı yaptırdık küçük oğluma iki yaşında ilgisi alakaasi ve merhameti bize en iyi gelen şeydi . Sonrasında her kontrole gittimizde bir kez daha minnet duyduk . Çocuklar için yapamayacagi hiç bir şey yok sanırım . Allah razı olsun. Tekrar . Haftada bir antibiyotik bitirirken tam 8 aydır bir şişe bile kullanmadım . Çok çok teşekkür ediyoruz . .
kö...
5 yaşında oğlumun hem bademcik hem geniz eti ameliyatını gerçekleştirdi ve gerçekten çok memnun kaldık çok ilgili ve oğlum sayesinde çok kolay bir süreçte atlattı ameliyat ağrısı bile olmadı diyebilirim
me...n
Geniz eti ,kemik eğriliği nedeniyle nefes almakta sorun yaşıyordum. 3 Aralik 2021 tarihinde ameliyatim Levent hoca tarafından yapıldı. Anatomim gereği zorlu bir ameliyat olmasına ragmen süreç başarı ile tamamlandı. Hocamızın iletişimi kolay olması (7/24 ulaşılabilir olması), anlaşılır açık bilgilendirmeleri sayesinde gönül rahatligi ile başvurabilirsiniz. Nevşehir'den geliş gidiş yapmaktan dolayi endişemiz vardı fakat ameliyat öncesi ve sonrası Levent hocama ben yazmadan kendisi yazararak arayarak bizzat iyileşme sürecini yakından takip etmiştir. Nezaketi ,ozverisi , emeği için minnettarız. Sağlıklı günleriniz olsun. Memorial Kayseri hastanesi personellerini de teşekküru borç bilirim. İşini iyi yapan ehli insanlar bir arada.. teşekkürler Memorial
z.....
Bugün Levent Beye işitme sıkıntım olduğunu düşündüğüm için gittim. Çok hoş ve sıcak karşıladı; çok samimi hissettirdi. İşitme testi yaptırdım çok şükür bir sıkıntım yokmuş bazı vitamin takviyeleri önerdi, beni yönlendirdi. Kendisine teşekkür ediyorum.
ay...a
Sol bademcigimde iltihap vardi onun kontrolu icin gitmiştim birde kulak içimle ilgili cok memnun kaldım ilk hastayı güzel bir sekilde dinliyor daha sonra ilgileniyor sözünü felan kesmiyor hastanın herkese tavsiye ederim ayrıca teşekkür ediyorum
s....ö
Levent bey mükemmel bir doktor.Hastasına yaklaşımı ve tedavi sürecinden çok ama çok memnun kaldım. İki özel hastanenin burun kirigim dolayısı ile kbb doktoruna gittim ikiside hicbirsekilde ilgilenmedi ve direkt ameliyata yonlendirdi. Ama Levent beyin ameliyattan önce yaptığı elle revizyon işlemi ile kırık burnumu en doğru şekilde kaynaması için bir tedavi başladı. Kendisi o kadar hastası içerisinde hastasına değer verip vakit ayıran ve işini en doğru şekilde yapan müthis bir doktor. Böyle doktorlarimizin artması duasıyla kendisine çok teşekkür ediyorum ve dua ediyorum.
Levent Kartal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Levent Kartal, Kulak Burun Boğaz. Size Levent Kartal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu.
Levent Kartal adresi nerede?Levent Kartal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Örnekevler Mah. Salih Avgun Paşa Cad. Temizel Sok. No: 13 38010 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Levent Kartal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Levent Kartal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Levent Kartal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Levent Kartal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Levent Kartal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Levent Kartal hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Levent Kartal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocasinan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocasinan bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları