s-...k
Çok soğuk bir doktor. Anlattığını ilk seferinde anlamazsanız ikinci defa anlatmaktan hoşlanmadığını ve sizin algılayamadığını söylüyor. Bebeğimiz için gittiğimizde, suratımıza bile bakmadan konuştu. Çok endişeli bir şekilde gittiğimiz randevumuzdan; anlattığını algılayamamızı ifade etmesi ve tanıyı koymak için 3-4 defa tahlil istediğini söylemesiyle daha gergin ve endişeli çıktık. Bir daha gitmeyi kesinlikle düşünmüyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ay...u
8 yaşındaki kızım Elif Deniz'in kan değerlerinde ani ve aşırı düşme sonucu bin yıl kadar uzun, çok korkutucu bir hafta geçirdik.Sitenizden referans alarak tanıştığımız değerli hocamız,olabilecek tüm ihtimalleri göz ardı etmeyerek kızımı takibe aldı ve bize mutlu haberi verdi.Hiç kimsenin ihtiyaç duymamasını temenni ederek; önemli bir problem ile karşılaştığınızda,(malumunuz alternatif doktoru oldukça az olan bu ihtisas dalında) başvurup güvenebileceğiniz dünyadaki sayılı hekimlerden biridir.Özgeçmişini incelediğimde mesleğe adanmış bir ömür ve nice başarılarını gördüm.Minnettarlığımı sunmayı ve diğer hekimlerin örnek almasını diliyorum.Saygılarımla...
Leyla Ağaoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Leyla Ağaoğlu, Çocuk Hematolojisi.
Leyla Ağaoğlu adresi nerede?Leyla Ağaoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Topkapı, Turgut Özal Millet Cd, İstanbul
- İstanbul Caddesi No:82 Yeşilköy İstanbul
- Sezaiselek Sok.Sart Apt. No:2/3 D5 Teşvikiye İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Leyla Ağaoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Leyla Ağaoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Leyla Ağaoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Leyla Ağaoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Leyla Ağaoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Leyla Ağaoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Leyla Ağaoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Hematologları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Hematologları