a....k
3 ay önce kbb uzmanina yasadigim şiddetli baş dönmesi şikayeti gittim emar tomografi hepsi cekildi ve sonuc temiz cikti uzman strese baglı olabileceğini soyledi. Ayni sorunu dun tekrar yasayinca bu seferde nörolojiye gitmek istedim.
Lider beyin kendisine sistemden kayıt oluşturarak başvurdum. Birebir ıletısım kurarak beni dinledi ve sonrasında detaylıca şikayetimle ilgili nedenlerin ne olabileceği uzerine tek tek anlatti ve sonrasında tekrar kbb uzmana yönlendirdi ve sikayetimi uzmana nasil anlatacagima varana kadar söyledi yanından kafam cok rahat ayrıldım İşini seven bir insan orası net İlgili guler yuzlu hastasına verdıgı değer hissedilir boyutta Saygılar.
Baş ağrısı şikayetiyle kendisine gittim. Çok çok ilgili güler yüzlü, enerjisi yüksek,mütevazi bir doktor. Hastayı rahatlatan ve bilgilendiren bir yaklaşımı var. Üslubu çok nazik.
ca....
UZMANLAR ÖZEL HASTANESİNDEN AYRILDIĞINI DUYDUM ÇOK ÜZÜLDÜM BENİMLE İLGİLENİP ADAM YERİNE KOYAN NADİR DOKTORLARDANDI. ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN.GİTTİĞİ YERDE BAŞARILAR DİLERİM
ad...ş
ANNEM BEYİN KANAMASI SONUCU SOL TARAFINA İNME İNDİ. BU DOKTOR ABİMİZ DETAYLI ŞEKİLDE DURUMU ANLATARAK TEDAVİ VERDİ.ANNEM ŞU ANDA SAĞLIĞINA KAVUŞTU ..HOCAMA TEŞEKKÜR EDERİM
uğ...z
GÜLER YÜZLÜ İLGİLİ BİR DOKTOR ABİMİZ...ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN..
öz...n
DOKTORUM EĞER BUNU OKURSAN SANA TEŞEKKÜR EDDERİM.ALLAHA(CC) EMANET OL.
m....u
Yakin ilginiz icin tesekkurler..orhangaziden muhittin gurseloglu
yu...n
Doktor beye hastaligim icin gosterdigi yakin ilgiye tesekur ediyorum
mu...l
hocam niksara dönmeni istiyoruz,ergin hoca döndü sen eksik aldın bizleir kırma
ka...z
güleryüzlü çok ilgili bir doktor yalovada nüroloji branşında tek. beni iyileştirdi hakkını ödeyemem
Lider Ali Kalezade isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Lider Ali Kalezade, Nöroloji.
Lider Ali Kalezade adresi nerede?Lider Ali Kalezade şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hüdavendigar Mah. 2, Nazlı Cad, Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Lider Ali Kalezade isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Lider Ali Kalezade online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Lider Ali Kalezade isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Lider Ali Kalezade bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Lider Ali Kalezade ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Lider Ali Kalezade hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Lider Ali Kalezade hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Nörologlar
Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar