Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
Laserasyon Onarımı
Lokal Anestezi
Meme Büyütme
Esteworld Altunizade Plastik Cerrahi Sağlık Grubu
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Esteworld Altunizade Plastik Cerrahi Sağlık Grubu
Aktif bir cerrah, operasyonları çok iyi, başarılı.Benim daha önce yüzümde güneş yanığı vardı, bununla ilgili gittim.Kardeşimin operasyon için de gittik, çok memnun kaldım.Yanıklarım bir nebze azaldı, ilaç kullandım.Kardeşimin benleri alındı. Tamamen toparlandı, çok başarılı bir hekim Lütfi Bey.
Ben 6 yıldır botoks işlemi yaptırıyorum, yüz botoksumu yapıyor.Bir de burun estetiği olmuştum, kontrollerimi herşeyi yaptı.Gayet memnunum. Burun estetiği de istediğim gibi bir sonuç elde ettim. İletişiminden ve ilgisiden gayet memnun kaldım.
z.....
Şimdiye kadar birçok deneyimim oldu.Kişinin ihtiyacına göre doğru teşhislerle yaklaşan tek doktor diyebilirim.Ben daima dolgu ve botoks yaptırıyorum, annemin de burnundan tümör alındı.Hiç deride iz kalmadı, çok tatlı bir hoca.Dolgu ve botoksta istediğim gibi oldum.Kendisini tanıdığıma çok mutlu oldum.
Gerçekten çok memnun kaldım, çok iyi gerçekten.Ameliyat ve ameliyat sonrası memnun kaldım. 6 ay oldu ameliyatı olalı, çok memnunum.Göğüste kitle vardı, kitle alındı.Bir de düzeltme yapıldı.
mu...ş
hocam allah sizden razı olsun şimdi çok iyiyiz hiçbirşeyim kalmadı ALLAH sizi korusun her daim başarılarınızın devamın temeni eder başarılar dilerim hocam.
gu...n
LÜTFİ BEY ALANINDA ÇOK UZMAN VE HASTALARIYLA YAKINDANİLGİLİ BİR DOKTOR.GÜLERYÜZLÜ OLMASI HASTA VE HASTA YAKINLARINI PİSİKOLOJİK OLARAK RAHATLATIYOR.ONA OLAN GÜVEN VE İTİBAR ARTIYOR.BENCE HER DOKTOR BUNU BAŞARAMAZ.LÜTFİ BEY BENCE KENDİ ALANINDA 1NUMARA.TEŞEKKÜRLER LÜTFİ BEY .
Lütfi Tekeş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Lütfi Tekeş, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Lütfi Tekeş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Normal Randevu, Laserasyon Onarımı, Lokal Anestezi, Botoks, Genital Estetik, Dikiş, Burun Estetiği.
Lütfi Tekeş adresi nerede?Lütfi Tekeş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kısıklı Caddesi No:7 Altunizade İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Lütfi Tekeş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Lütfi Tekeş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Lütfi Tekeş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Lütfi Tekeş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Lütfi Tekeş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Lütfi Tekeş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Lütfi Tekeş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Lütfi Tekeş hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Lütfi Tekeş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Lütfi Tekeş hangi sigortaları kabul ediyor?Lütfi Tekeş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra