l....s
Gecmeyen bas agrim icin gitmistim(oncesi ms suphesi bir lezyon ms degil ama mr cekim tekrari olan bir surecdeydim geciktirmistim de en son emarimi o korku fazlaca vardi) boyun duzlesmemin asiri oldugunu tum agrilarimin sebebini ve o kisacik gorusmede anladi.KisaciK DEDIYSEM DE O KADAR AYRINTICI VE HER BIR DETAYI ATLAMADAN SORAN BIR DOKTOR HANIM KI SORMAYIN ALERJIME KADAR DURUSUMA KADAR SORDU DERDIMI DINLEDI..MR DA cektirdim bu arada korkusuzca anlayisli oldugu ici refakatcili cekmeme izin verdirdi.ve sonucu doktor gitmeden kendim okuyarak aglayan tiplerdenim.sonuc ve tedavi icin kontrole gittigimde cikisda Beni tamamen rahatlatan korkularimi yenecek kadar GUVEN VEREN BIR doktor..boyun duzlesmesi, kaygi bozuklugu vs ama EGER cok kaygili biriyseniz ve nörolojilik bir derdiniz varsa kesinlikle Erem Hanim her bir detayi sorarak bacak agrima, bas agrima cozum sundu.Hem cozum odakli, hem Cok guleryuzlu ,hem samimi hemde ASIRI GUVEN VEREN BIR DOKTOR IYI KI BOYLE DOKTORLARIMIZ VAR
an...u
Tesadüf sonucu Dr.Erem Tokuş'un karşısına geldim.Ve iyi ki de gelmişim!Beni dinleyip ona yönlendiren dr.a müteşekkirim.1 buçuk saat beni dinledi ve reçetesini yazdı.Tedavim inanılmaz bir sonuç verdi.Çok memnun kaldım ve birçok arkadaşıma ta tavsiye ettim. O kadar çok "Allah senden razı olsun" teşekkürleri aldım ki sayısını bilememekteyim.Allah ondan da razı oldun.
M. Erem Tokuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?M. Erem Tokuş, Nöroloji.
M. Erem Tokuş adresi nerede?M. Erem Tokuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Işıklar Cad. No: 35/A 34750 Ataşehir Kadıköy
- Cafer Ağa Mah. Sakız Sok.No:7 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan M. Erem Tokuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda M. Erem Tokuş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
M. Erem Tokuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?M. Erem Tokuş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan M. Erem Tokuş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar M. Erem Tokuş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, M. Erem Tokuş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar