Başkent Universitesi Tıp Fakültesi'nden 2008 yılında mezun oldum.Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Rekonstruktif ve Estetik Cerrahi uzmanlığımı 2017 senesinde tamamladım
Sultan Abdulhamid Han SAUM Hastanesinde 2017 - 2019 yılları arasında görev aldım
Istanbul Aesthetic Center- Gayrettepe 2019 yılından bu yana görevime devam etmekteyim
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
Cilt Estetiği
Genital Estetik
Göz Kapağı Estetiği
Op. Dr. Mahmut Özgül Klinik
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Gıdı Estetiği
Hollywood Yüz Estetiği
Op. Dr. Mahmut Özgül Klinik
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Tümör Ameliyatı
Ultrason Destekli Lipoplasti
Çene Estetiği
mi...e
Doğuştan adrenal yetmezlik hastasıyım yaklaşık 3 sene önce göbek ve bel bolgesi şekillendirme ameliyatı oldum ve çok memnun kaldım pandemide aşırı kilo almama rağmen hala göbeğim düz lvaziyette,güvenilecek nadir doktorlardan başarılarının devamını dilerim
be...e
strese baglı diş sıkma sorunu yaşadım çözümü Mahmut beyde buldum. Kendisine son derece güveniyorum, sadece bu konuda değil göğüsümde tespit edilen kitle içinde gönüllü olarak ilgilendi benimle.Kesinlikle empati sahibi,tatlı dilli bir insan.Benim için çok kıymetli işinde fazlasıyla profesyonel bir doktor.Değeri iyi bilinmeli diye düşünüyorum, nadide bulunur anlayışa ve empatiye sahip.
Hastaya yaklaşımı ilgisi alakası her şeyiyle olumlu olumsuz bilgilendirdi. Tedavi yöntemi çok güzeldi, ameliyat öncesi aydınlalttı eşim de ameliyat oldu keza aynı şekilde ameliyat sonrası karşılaşacağı görüntünün nasıl olacağını omuzunda kist vardı ameliyat sonrası nasıl olacağını gösterdi. Tamamen düz olmaz bilginiz olsun dedi. Ameliyat öncesinde olumlu olumsuz ameliyat sonrası için oluşabilecek her şeyi riskleriyle birlikte anlattı çok aşırı ilgiliydi devlet hastanesinde olmasına rağmen ameliyat sonrası da aynı ilgisi devam etti. Sonrasında olası durumda saat fark etmeden gece bile olsa arayıp ulaşabildik bizi aydınlattı. Her şey için teşekkür ederim.
İlk başlarda birkaç görüşmemiz oldu, konuşmaları ve ameliyat yaptığı hastalarının sonuçlarını görmem güven verdi bana sıcak yaklaştı. Tıp bayramındaydık ameliyattayken ben bayramı kutlamadı benimle ve ameliyatlarıyla ilgilendi beni bırakıp gidebilirdide ama gitmedi işine sadık. Olası bir durum tekrardan önce kendilerini tercih ederim. Göğüs sarkması düzeltilip sarpma toparlandı kist alındı. Hala kendisiyle görüşüyorum, bir sorunum olduğunda kolayca ulaşabiliyorum kabul de ediyor.
y.....
Kendisi çok ilgili ve alakalı bir doktor, ameliyat sürecim oldu hem ameliyat öncesi hem de ameliyat sonrası çok ilgili ve alakalı işini çok iyi yapıyor. Tedavi sürecimde burun estetiği ameliyatı oldum işinde profesyonel.
r.....
Ben kendisinden memnun kaldım, kendisi son derece ilgili. Operasyon geçirdim operasyon sonrasında da göz altı torbalarımı aldırdım eskisini aratmayacak şekilde başarılı bir iş çıkardı. Basit bir operasyondu aylık olarak kontrollerimi yaptı son kontrollerime gideceğim memnunum.
Ben çok memnunum çok iyi bir doktor, hem ilgisi ben ameliyattan korkuyordum ameliyatı olumlu olumsuz riskleriyle birlikte detaylı anlatmasıyla içimi rahtlattı ve bilgilendirdi ameliyat olmaya karar verdim ve ameliyat sonrası iyileşme sürecim tüm kontrollerimi yaparak ve aynı memnuniyetle devam etti. Burun estetiği ameliyatımı oldum. İlk gittiğim doktorum ve çok memnun kaldım.
r.....
İlk önce yüzyüze görüşmeye geldim fikir alma amaçlı, orada bana tamamen güven izlenimi verdi bu hocaya ameliyat olabilirim dedim yanımda bir arkadaşım daha vardı ona sorduğumda oda bu güveni aldığını söyledi ve ameliyat olmaya karar verdim ben kesinlikle pişman değilim etrafımdaki birçok yakınıma da önerilerde bulundum zaten bu güveni doktor size veriyor diyebildim. Ondan önce farklı bir yerde ameliyat oldum hatta 2 doktor arasında kıyas yapabiliyorum ki kesinlikle Mahmut hoca diyorum. Ben liposakşın mini germe oldum sezeryan kısmımda. Benimle ilgilenmesinden çok çok memnun kaldım harika bir doktor. Daha önceki ameliyatımda hiç aranmadım kontrol olmadım Mahmut Bey bu konuda kesinlikle güvenilecek doktor hastasını takip eden bir doktor.
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim, o memnun kaldığından bana tavsiye etti ben de gittim ameliyat oldum. Burun estetiği ameliyatımı oldum. Ben burnumdan ameliyat öncesinde nefes alamıyordum şimdi ameliyattan sonra gayet rahat nefes alabiliyorum. Kontrollerim devam etmekte.
d.....
Canım doktorum çok seviyorum kendilerini, bana çok güzel bir burun yaptı burun estetiği ameliyatı oldum yaptığı ameliyattan genel olarak memnun kaldım. Tedavi sürecimde aşırı çabuk iyileştim 3-4 günde kendime geldim çok kolay toparladım. Yüzümdeki morluklar şişlikler hiç oluşmadan neredeyse kayboldu. Kontrollerim devam etmekte
Mahmut Özgül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mahmut Özgül, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Mahmut Özgül tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu, Ameliyatsız Yüz Estetiği, Ameliyatsız Estetik Yöntemler, Ameliyatsız Yüz Germe, Ameliyatsız Cilt Gençleştirme, Ameliyatsız Göz Kapağı Estetiği, Penis Büyütme Ameliyatı, Tümör Ameliyatı, Genital Estetik, Burun Estetiği.
Mahmut Özgül adresi nerede?Mahmut Özgül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fenerbahçe Mahallesi Mahur Sokak No:1 Site Apartmanı D:5 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mahmut Özgül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mahmut Özgül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mahmut Özgül isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mahmut Özgül, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Mahmut Özgül hangi dilleri konuşuyor?Mahmut Özgül ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mahmut Özgül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mahmut Özgül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mahmut Özgül ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mahmut Özgül hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Mahmut Özgül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra