Medline Adana Hastanesi
Belediye Evleri Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı No: 234, Çukurova

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra,aynı üniversitede Plastik Cerrahi bölümünde ihtisas yaptıktan sonra Adana SSK Bölge Hastanesinde Plastik Cerrahi kiliniğini açarak aynı hastanede 20 yıl hizmet ettim.Ayrıca 1987 yılından beri muayenehane de özel olarak çalışmaktayım.

Konum: Güney Estetik Cerrahi Abdominoplasti

hayallerime iz bırakan harika adam. 6 gün önce karın germe oldum ilgisi tecrübesi iyi ki gitmişim 3 gün hastanede yattım her detayı ile ilgilendi bana gece saat kaç olsun aklına takılan her soru için arayabilirsin vereceğim bir evet ya da hayır seni rahat hissettirir dedi çok samimi içten ve size uygun olmayan hiç bişeyi kabul etmiyor vücudunuzun ne olması gerekiyorsa onu yapıyor. Bugün 6. Gündeyim hiç ağrım yok ama söz verdiğim için eğik yürüyorum yoksa bugun sanki ameliyat olmamışım da karnımda ki dikiş öyle küçük bişeymiş gibi. En büyük hayalime hayatıma iz bırakan harika Doktorım sonsuz tşk ederim

Konum: Güney Estetik Cerrahi

3 doktorla görüşmem sonucunda ilk konuştuğumuz anda karar vermemi sağlayan güven veren nezaketi alçak gönüllülüğüyle tüm soru işaretleimi kaldıran bitmek tükenmek bilmeyen sabrıyla tüm sorularımı sabırla yanıtlayan güzel insan.ameliyat sonrası asla ağrım olmadı ve tamda istediğim burna sahip oldum.çok çok çok beğendim.gözü kapalı öneriyorum:))

Konum: Güney Estetik Cerrahi Burun Estetiği

Mahmut beyi 24 yasında burnun bir düşme sonucu kırıldığında tanıdım burun ameliyatını yaptı şu an 52 yaşındayım halen mahmut beye gidiyorum tabi şimdi botoxs ve dolgu prp uygulamalarına tüm ailemizin dr oldu kızımın burun ameliyatını da mahmut bey yaptı allah sağlıklı uzun ömür versin mahmut beye işinde gerçekten başarılı çok efendi dürüst ve saygılı işini severek yapıyor para için değil

Merhabalar, ben liposuction konusunda 1-2 defa daha önceden doktorlara başvurdum. İkiside pek ilgilenmediğinden bende pek peşine düşmedim. Tedavi olmaya karar verdiğimde internetten Mahmut Bey 'i bulduk ve kendisinden randevu istedik. Muayenehanesine gittiğimizde direk planı yapınca şaşırdım daha önceki gittiklerim git rötgen çekil gel, kan ver gel diyip sallıyorlardı. Mahmut Bey direk planını yapıp detayları anlatınca bu sefer olacak dedim ve kararı verdik. 1 hafta sonrası için Özel Medline hastanesinden randevu alındı sabah gidip kan verdim ve hemen akabinde ameliyata alındım. Hastane özel olduğundan otel odası gibi her hastanın odası oluyor o yüzden sorunsuz geceyi hastanede geçirdim. (Devlet hastanesinde bulamayacağınız kadar rahat ortam mevcut, çalışanları saygılı ve güler yüzlü) Çarşamba günü gidip ameliyat oldum ve bugün Cumartesi sağolsun Mahmut Bey gayet iyi bir şekilde ilgileniyor. Boşuna devlet hastanesine falan gidip kendinizi paralamayın derim.3 gün geçti ve şuan gayet memnunum. Daha önce 1 devlet ve 1 özel hasteneye gittim 2 doktorda işgüzarlık yapıp işi yokuşa sürdüler. Hemen sonuç almak istiyorsanız Mahmut Bey'den randevu alın derim.

Merhabalar,
Öncelikle burun ameliyatının çok hassas ve geri dönüşü çok zor olan bir operasyon olmasından dolayı çok araştırdım,çok dinledim,çok düşündüm.Sonunda bu konuda beni ikna eden ,hasta doktor ilişkisini çok iyi kurup bütün sorularımı ve endişelerimi büyük bir sabırla dinleyip tecrübelerinden bahsederek cevaplandırması ,naif bir kişiliğinin olması beni Evet güvenebileceğim doktoru buldum.Benim ameliyatımı DR.Mahmut YILDIZ yapmalı dedim.En önemlisi de görüştüğüm ilk günden beri ne dediyse ameliyat süreci ve sonrasında da aynısını yaşamış olmamdı.Hepimiz korktuğu aman Allahım diyeceğimiz tampon olayı yok mu inanın arkadaşlar tamponlarım alınırken hiçbirşey hissetmedim.ki bunu da söylemişti doktorum buda doğru çıktı.Eğer kriterlerinizde konfor,rahatlık ve doğallık istiyorsanız tek bir şey söyleyebilirim işte O DR MAHMUT YILDIZ HOCAM DİYEBİLİRİM.Hocam tekrardan elinize,yüreğinize sağlık .Çok ama çok teşekkür ederim.Yaptırak arkadaşlara şimdiden bol şanş diliyorum