Ameliyatsız Boyun Ağrısı Tedavisi
Sporcu Rehabilitasyonu
Sportif Rehabilitasyon
Yara Tedavisi
s ...a
Mazlum hocama tenisçi dirseği şikayetiyle başvurmuştum. Daha önce ortopedi ve fizik tedavi doktorlarına da gitmiştim ancak sonuç alamamıştım. Mazlum hocamın uyguladığı tedavilerle ağrım tama yakın geçti
Doktorumuz Serdar Bey'in uyguladığı yeni nesil terapiler sayesinde annemin diz kireçlenmesinde çok mesafe kat ettik. daha önce çok farklı doktorlara gitmiştik ama bir türlü sonuç alamamıştık. Serdar hocam sayesinde şifa bulduk. Allah kendisinden razı olsun
n....
Serdar hocama yılardır düzelmeyen ve gün geçtikçe artan diz ağrısı şikayetlerim ve ostomalasi rahatsızlığım için başvurdum. Kendisi tedavi boyunca bize gerekli tüm aktarımları yapıp bana şifa oldu. Çok ilgili aynı zamanda çok kibar birhekim. Allah razı olsun kendisinden…
e ...
Serdar hocama annemin diz problemi için öneri üzerine gittik, daha önce de bir çok doktorla görüşmüştük ama sonuç alamamıştık. Anneme hem fibromiyalji hem diz kireçlenmesi için tedavi uyguladı. kök hücre tedavisi ozon tedavisi gibi kombine tedaviler uyguladı ve annem ameliyattan kurtuldu. Allah razı olsun kendisinden dualarımızdasın hocam
i̇....
Serdar Bey çok ilgili, hastasının şikayetlerini dinleyen ve bunlara çözüm bulmak adına kendisini işine tamamen verebilen bir insan. Hem osteoporoz hem fibromiyalji hastası olarak kendisine geldiğimde bitmek bilmek bilmeyen ağrılarımı dindirdiği için ve yeni nesil tedavi yöntemleri ile tekrardan eski performansımı yakalatan Doç. Dr. Mazlum Serdar Akaltun'a teşekkür ediyorum.
y.....
Serdar Bey iyi, gayet işinde başarılı bir doktor. Tedavi olarakta geçmiş dönemlerde de tedavi aldım ve iyi, güzel sonuçlar aldık. Pubis rahatsızlığı olabilir denildi tamamen kan hücreleri durmuştu. Pandemi ile birlikte sürecimi durmuştu ama birkaç emar sonucunda hafif bölgelere tekrardan tedavi yapıyor. Herhangi bir problemim yok. Birkaç doktor baktı göremedi ama Serdar Bey başarılı bir tedavi ile sağ olsun bana yardımcı oldu.
r.....
Serdar Bey çok iyi bir doktor. Ben çok memnunum. Kendisi bel fıtığım için iğne tedavisi uyguladı. Tedavinin faydasını gördüm. Serdar Bey sağ olsun süreç içerisinde beni bilgilendirdi.
ü.....
Kendisinden çok memnunum. Uzun süredir tedavimi kendisi yürütmekte. Boyun ve bel fıtığı şikayetim var, kistlik durumlarım var kendisi tedavimi yapıyor. Tedavilerden sonra şikayetlerimde iyileşme çok sağlandı. Kendisinin tedavilerinden çok sonuç aldım.
m....
Serdar Bey'e annemi götürdük ve gayet memnunuz. Kendisi ilgili ve bilgili bir doktor. Kahramanmaraş'ta yaşıyoruz annemin bel ağrısı şikayetinden dolayı Gaziantep'e geliyoruz. Kendisi tedavi uyguladı ve tedavi protokolünü takip etti. Tedavilerinden sonra iyileşme sağlandı.
ö.....
Doktorumuzdan çok memnunum. Serdar Bey'in uzun süredir hastasıyım. Gut hastasıyım takiplerimi uzun süredir kendisi sağlıyor. Kendisi sağ olsun bize çok fazlasıyla yardımcı olan birisi.
Mazlum Serdar Akaltun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mazlum Serdar Akaltun, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Mazlum Serdar Akaltun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu, Randevu, Normal Randevu, Sportif Rehabilitasyon, Sporcu Rehabilitasyonu, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi, Ameliyatsız Diz Ağrısı Tedavisi, Osteopati, Romatolojik Rehabilitasyon.
Mazlum Serdar Akaltun adresi nerede?Mazlum Serdar Akaltun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üniversite Bulvarı Kilis Yolu Şahinbey
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mazlum Serdar Akaltun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mazlum Serdar Akaltun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mazlum Serdar Akaltun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mazlum Serdar Akaltun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mazlum Serdar Akaltun hangi dilleri konuşuyor?Mazlum Serdar Akaltun ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mazlum Serdar Akaltun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mazlum Serdar Akaltun tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mazlum Serdar Akaltun hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Mazlum Serdar Akaltun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mazlum Serdar Akaltun hangi sigortaları kabul ediyor?Mazlum Serdar Akaltun tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Şahinbey bölgesinde SGK kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları