Op. Dr.
Medeni Volkan Kıyak
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi
İstanbul 1 adres
i̇...y
O kadar sempatik ve tatlı bir doktor ki, yanına gidipde mutsuz olma ihtimaliniz sıfır. Herşeyi detaylıca anlatıyor kendisi. Kullandığı dolgu markaları zaten en üst sınıf. Ben burun dolgusu yaptırdım yaklaşık 2 sene kadar kaldı. Annem gıdı liposection yaptırdı çok memnun. Bence işini hakkıyla yapan bir insan. Yolu açık başarıları daim olsun, çok çok sevdim kendisini
.....
1 nisan 2015 te UZM DR. MEDENI VOLKAN KIYAK a burun estetigi oldum.Doktorlar hakkında hicbir arastirma yapmadan tesadufen denk gelen bir doktordu Volkan bey...Megerse gercekten en buyuk sansımmis bu doktora denk gelmek.Ilgisi alakasi verdigi guven aklima takilan herseyi rahatca sorabilmem ve tatmin edici cevaplar almam istedigim her an kontrole gidebilmem daha anlatamadigim bir suru mutlu durum.Hemde devlet hastanesi olmasına ragmen demekki hastane degil doktor önemliymis bir kez daha anlamis oldum.Sonucum sahane aynaya her baktigimda mutlu bir gulumseme yasiyorum icime fazlasiyla sindi ayrica cevremdeki herkes bayildi doktorumu soruyor bede gururla tavsiye ediyorum.Cok ama cok tesekkur ederim size Volkan bey hersey icin...
se...a
20 gün önce burun ameliyatı oldum Dr.Volkan Bey'e. uzun süredir araştırma yapmış olmama rağmen araştırma yaptığım doktorlar arasında değildi çünkü hiçbir reklamına falan denk gelmedim.Tamamıyla tevafuk sonucu karşıma çıktı ve iyiki çıktı.Fazlasıyla memnun kaldığım bir ameliyat ile sonuçlandı.Gönül rahatlığıyla kendinizi teslim edeceğiniz güzel bir insan O.Burdan kendisine tekrar tekrar teşekkürlerimi, sevgi ve saygılarımı iletiyorum.
(Selda KAYA)
oa...s
Aslı Akbulut Dr.volkan beye ameliyat oldum çok memnunum işinde çok başarılı iyiki onu tanımışım teşekkürler volkan bey meme küçültme ameliyatı oldum hayellerimi gerçekleştirdi
se...n
1 ay önce burun estetiğinden ameliyat oldum Dr.volkan bey ameliyatımı yaptı.Tek kelimeyle çok memnunum çevremden hiç olumsuz bir izlenim yada tepki gelmedi herşeyden öte benim çok içime sindi.Ellerinize,bilgilerinize sağlık;)
mi...r
işinde çok iyi bir doktor. Kesinlikle ne yapması gerektiğini iyi biliyor. Hastalarına çok iyi davranıyor.
Medeni Volkan Kıyak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Medeni Volkan Kıyak, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Medeni Volkan Kıyak adresi nerede?Medeni Volkan Kıyak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Meşrutiyet mahallesi Vali Konağı Caddesi No: 115 Ege Apartmanı 1/1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Medeni Volkan Kıyak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Medeni Volkan Kıyak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Medeni Volkan Kıyak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Medeni Volkan Kıyak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Medeni Volkan Kıyak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Medeni Volkan Kıyak hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Medeni Volkan Kıyak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra