Hastane Cad.Yörükselim Mah. No:32, Kahramanmaraş
ab...ü
Buradan Doktorum Sayın Mehmet Acıpayam Beyfendiye çok teşekkürlerimi sunarım.Önce Allah sonra kendisinin o hünerli elleri sayesinde yaşama tutundum.Kendisine Ailesine ve yeni doğmuş olan minik yavrusuna ömür boyu mutluluklar ve sağlıklı yaşam dilerim.Gerçekten minnettarım sayın doktorum .(Bütün herkese buradan doktorumu tavsiye ederim gerçekten başarılması mümkün olmayan bir kalp kapakçık ameliyatını doktorum sayesinde atlattım.O sihirli eller inşallah sizlerede deva olur.)
Mehmet Acıpayam isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Acıpayam, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Mehmet Acıpayam adresi nerede?Mehmet Acıpayam şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hastane Cad.Yörükselim Mah. No:32 Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Acıpayam isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Acıpayam online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Acıpayam isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Acıpayam bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Acıpayam ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Acıpayam hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mehmet Acıpayam hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Kahramanmaraş Mide Hastalıkları
Kahramanmaraş Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
Kahramanmaraş İdrar Yolu Enfeksiyonu
Kahramanmaraş Tiroid Hastalıkları
Kahramanmaraş Üriner Enfeksiyon
Kahramanmaraş Aort Kapağı Hastalıkları
Kahramanmaraş Safra Kesesi Taşları
Kahramanmaraş Adipsi (Susama Yokluğu)