y....b
Alanında gerçekten süper bi doktor tecrübesi ve bilgisine hiç şüphe duymadan kendinizi teslim edebileceğiniz güleryüzlü, samimi bi insan Allah razı olsun kendisinden babamın sıkıntılı bi kalp damarına gereken önemli müdahale ve yüzde 90üzerinde tıkanmış 2 damarına daha anjiyo ve stent takma işlemi gerçekleştirdi
f....k
Mehmet Akif hocamızla babamın anjiyosu vesilesi ile tanıştık hakikaten işinin ehli bir doktor.Güleryüzlü hasta dilinden anlayan bir insan.Durumunuz ne nasıl bir tedavi uygulayacak ayrıntılı bir şekilde anlatır sizi rahatlatır.Cok insancıl,alçakgönüllü birisi doktorluk mesleğinin hakkını veren bir insan başarıları artarak devam etsin inşallah biz kendisinden çok memnun kaldık .
sa...m
Sayın Doç.Dr.Mehmet Akif DÜZENLİ Ankara'dan Konya'ya Meram Tıp Fakültesinde kardiloji bölümünde genel kontrollerimi yaptım.Buradaki yakın ilgi ve alakayı,niç bir yerde görmedim.Tek kelime ile mükkemel bir insan olan Doç.Dr.M.Akif Hocam'ın yakın ilgisi beni son derece memnun etmiştir.kendimi bütün rahatsızlıklardan arınmış olarak Ankar'ya dönmenin huzuru içinde hissettim.Değerli insan,harika Doktora en derin şükran ve teşekkürlerimi sunar,maharetli ellerinin insanlara şifa vermesini Allahtan dilerim.Saygılarımla
Mehmet Akif Düzenli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Akif Düzenli, Kardiyoloji.
Mehmet Akif Düzenli adresi nerede?Mehmet Akif Düzenli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alaeddin Keykubad Kampüsü 42075 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Akif Düzenli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Akif Düzenli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Akif Düzenli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Akif Düzenli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Akif Düzenli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Akif Düzenli hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mehmet Akif Düzenli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Selçuklu bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Selçuklu bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Kardiyologlar
Selçuklu bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Selçuklu bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Selçuklu bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Selçuklu bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kardiyologlar