Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Y
Konum: başka bir yer Diğer

Alanında gerçekten süper bi doktor tecrübesi ve bilgisine hiç şüphe duymadan kendinizi teslim edebileceğiniz güleryüzlü, samimi bi insan Allah razı olsun kendisinden babamın sıkıntılı bi kalp damarına gereken önemli müdahale ve yüzde 90üzerinde tıkanmış 2 damarına daha anjiyo ve stent takma işlemi gerçekleştirdi

Konum: başka bir yer Diğer

Mehmet Akif hocamızla babamın anjiyosu vesilesi ile tanıştık hakikaten işinin ehli bir doktor.Güleryüzlü hasta dilinden anlayan bir insan.Durumunuz ne nasıl bir tedavi uygulayacak ayrıntılı bir şekilde anlatır sizi rahatlatır.Cok insancıl,alçakgönüllü birisi doktorluk mesleğinin hakkını veren bir insan başarıları artarak devam etsin inşallah biz kendisinden çok memnun kaldık .

Sayın Doç.Dr.Mehmet Akif DÜZENLİ Ankara'dan Konya'ya Meram Tıp Fakültesinde kardiloji bölümünde genel kontrollerimi yaptım.Buradaki yakın ilgi ve alakayı,niç bir yerde görmedim.Tek kelime ile mükkemel bir insan olan Doç.Dr.M.Akif Hocam'ın yakın ilgisi beni son derece memnun etmiştir.kendimi bütün rahatsızlıklardan arınmış olarak Ankar'ya dönmenin huzuru içinde hissettim.Değerli insan,harika Doktora en derin şükran ve teşekkürlerimi sunar,maharetli ellerinin insanlara şifa vermesini Allahtan dilerim.Saygılarımla