du...u
Tetik parmak hastalığım vardı.Doktor Mehmet Akif Eren Çuhadar ameliyatımı yaptı.Çok başarılı geçti.Doktor bey in detaylı açıklamaları, güleryüzü, samimiyeti ,işinin ehli olması beni çok memnun etti.Ağrımdan kurtardığı için kendisine çok teşekkür ediyorum.Böyle doktorlara çok ihtiyacımız var. Duygu hatice urlu
Planter fasiit uzun zamandir beni rahatsiz ediyordu..Diğer diktorlarin onerdigi uyguladigi tedaviler sonuc vermedi .Son olarak Dr Cuhadar a gķrunmek istedim ve gittim.Kisa zaman da agrilarimdan kurtardi .Hastasini dikkatle dinleyen sorgulayan ve sonra iyi muayene eden ve en iyi yedavi yöntemini uygulayan ,hipokrat yeminin hakkini vermis ,bilgili donanimli ve seviyeli .Kiymetli doktorum a tesekkur ederim uzun zaman dir muzdarip oldugum rahatsizligimi hemen iyilesme surecine cevirdi..Dr M.Akif Çuhadar a tesekkurler...
i̇...ı
Diz protezi taktırmak için gittiğim doktorum. Çok ilgili, sıcakkanlıydı. Her şeyden çok memnun kaldık.Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Eşimin diz ağrısı için gittik doktor beyin hastayı dinleme şekli hastalığı hakkında bilgilendirirken herkezin anlayabileceği bir şekilde anlatması mükemmeldi ALLAH razı olsun
ay...e
Hiç bu kadar canayakın bir doktorla ksrşılaşmadım .İlgili alakalı ve işinde çok başaralı.Böyle doktorlara ihtiyacımız var.Ortopedi ve travmatolojinin en iyisi.
em...h
4 METAKARPAL KIRIK VAR DI ELİMDE ÇOK ZAHMETLER ÇEKTİM BAŞARILI BİR AMELİYAT GERÇEKLEŞTİRDİ AKİF HOCAM,HUZURUNUZ DA TEŞEKKÜR EDİYORUM GERÇEKTEN ALANINDA UZMAN BİRİSİ ALLAH KENDİSİNDEN RAZI OLSUN
ke...e
Ben tırnak batması tedavisi için 2 kere gittim gerçekten çok iyi biri bana çok iyi davrandı 1. ameliyatımı oldum bir şeyim kalmadı şu an 2. yeni yapıldı allah razı olsun kendisinden gerçekten çok yardımı dokundu sevgiler...
yu...s
Akif Hocam çok iyi bir ortapedi doktorusunuz
te...a
ben 2007 yılında hakkari çukurcada ayagımdan yaralanmıştım kahramanmaraşta oturdugum için bölge hastanesi oldugum için adana asker hastanesine gidiyordum ateşli silah yaralanması oldugu için ayagıma fiksatür takıldı sagolsun hocam çok yardımcı oldu yakından ilgilendi yapılması gereken herşeyi eksiksiz uyguladı gitmek istiyenede herzaman tavsiye ederim işinin erbabı bir hocamızdır Allah razı olsun
Mehmet Akif Eren Çuhadar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Akif Eren Çuhadar, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Mehmet Akif Eren Çuhadar adresi nerede?Mehmet Akif Eren Çuhadar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zübeydehanım Caddesi No:12/1 Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Akif Eren Çuhadar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Akif Eren Çuhadar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Akif Eren Çuhadar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Akif Eren Çuhadar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Akif Eren Çuhadar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Akif Eren Çuhadar hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Mehmet Akif Eren Çuhadar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları