sa...k
ben safiye zümrüt aytek dr akif yürürdurmazla hastahanade tanıştım bel kayması şikayetim vardı sonuçta amaliyat oldum ve gercekten hiçbir sorun cıkmadı gayet iyiyim dr bey gereken herşeyi yaptı şükranlarımı sunar ck tşkkür ederim
sa...k
ben safiye aytek dr akif bey amaliyatımı yaptı bel kayması başarılı geçti ve benimle yakından ilgilendi cok memnunum insani ve doktor olarak cok taktir ettim cok teşekkürler ediyorum hoşcalın
hi...t
doktorum bel ağrısı için hemen amaliyat dedi. bilindiği gibi bıçak altına girildiğinde masada kalma (felç olma) ihtimali var. bir hasta sı ile konuşurken bilekte sinir sıkışması olduğunu ve amaliyet ettiğini...sonra hastası izmir üniversiteye gider ve orada asıl sorun bilekte değil kanında ür olduğunu bu sebeble olduğunu söyle ve bilekten ameliyatın gereksiz olduğunu izah etti. Doktorum kişisel olarak çok iyi samimi ama her gelene ameliyat demesi beni acaba..lara bırakıyor.
Mehmet Akif Yürürdurmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Akif Yürürdurmaz, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Mehmet Akif Yürürdurmaz adresi nerede?Mehmet Akif Yürürdurmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mah. Maltepe Mevkii 35900 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Akif Yürürdurmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Akif Yürürdurmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Akif Yürürdurmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Akif Yürürdurmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Akif Yürürdurmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Akif Yürürdurmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mehmet Akif Yürürdurmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları