Mücahitler Mahallesi Gazi Muhtar Paşa Bulvarı No:56, Şehitkamil

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit

Nöroloji Randevusu

Randevu +40 daha fazla

Alzheimer Takibi

Baş Ağrısı Değerlendirme

Baş Ağrısı Tedavisi

Nöroloji Randevusu

Özel NCR International Hospital

1983 Kilis doğumluyum. 2009 yılı Uludağ Üniversitesi tıp fakültesinden mezun oldum. 2014 yılı Gaziantep üniversitesi nöroloji bölümünden ihtisas aldım. 2016 yılından bu yana bilimsel Nöralterapi ve Regülasyon tıbbı derneği çatısı altında birçok eğitim aldım. Bu benim hastalıklara bakışımda büyük bir devrim oldu. 2019 yılı itibariyle uluslararası geçerliliği olan Nöralterapi ve Regülasyon tıbbı uzmanı oldum. Yine 2016 yılından bu yana birçok bütüncül tıp alanında eğitim aldım ve bu tedavileri etkin şekilde uygulayarak binlerce hastaya/danışana fayda sağlamaya gayret ettim. Son 1-2 yıldır da kendileri birer bütünsel ve fonksiyonel tedaviler olan, beyin balans programı, neurofeedback, fonksiyonel tıp gibi bütünsel tedavileri çocukluk çağının yaygın nörolojik hastalıkları olan nörogelişimsel problemler üzerinde uygulamkatayım. Kronik hastalıkların hemen her yaşta yaygın olması günümüzün en önemli sağlık problemidir. Maalesef klasik tıp yaklaşımı çoğunlukla 'semptomatik' yani sadece şikayete yönelik yaklaşım anlayışına sahip olması nedeniyle kronik hastalıklarda yetersiz kaldığını düşünmekteyim. Bu nedenle hastalıklara daha geniş bir pencereden bakmak ülkemize ve insanımıza büyük bir hizmet olacağı kanaatindeyim.

Röportaj

Z
Konum: Özel NCR International Hospital Nöralterapi

Doktor bey çok ilgili tedaviye başlamadan önce en ince ayrıntılarına kadar anlattı. Omuzlarımda ve belimde ağrılarım çok fazlaydı 6 seans sonunda çok rahatladım. Doktor bey ve asistanı güler güzlü ve çok ilgililerdi.

Konum: Özel NCR International Hospital Nöralterapi

Hocamızın,hastanın halinden anlaması,çok güzel.Tedaviyi bütüncül olarak yapması mükemmel.Beslenmenizden tutun,ruh halinize kadar etkili bir tedavi süreci var.Sebebi bilinmeyen ağrılarım vardı.%80 ölçüde düzeldi.Düzelmeyen kısım için fizik tedavi bölümüne gitmem gerektiğini söyledi.(boyun düzleşmem var).Tedavisi ile enerjim arttı. Verdiği beslenme önerisi ile 10 kilo verdim. Seanslarım bitti ama beslenme önerisine hala devam ediyorum.İyi ki tanıdım kendisini.Herkesin yolu hocamın kapısına mutlaka uğramalı.

Konum: Özel NCR International Hospital Nöralterapi

Doktor bey ve personellerinin ilgi, alâka ve güleryüzü insanı rahatlatıyor. Aldığım nöralterapi sonrasında şekerim düştü, kolesterolüm düştü, karaciğer enzimleri normal değerler altına indi. Üç aylık dönemde 10 kilo kilo verdim. Fibromiyalji kaynaklı ağrılarım azaldı. Ben doktor beyden çok memnun kaldım. Allah razı olsun.

Konum: Özel NCR International Hospital Otizm Görüntüleme Ve Tanısı

Kızıma atipik otizm teşhisi konuldu uzun araştırmamız sonucunda Mehmet Ali beyi bulduk 6 aylık neurofeedback seansı beslenme takviye alarak davranış bozukluğu ağlama krizleri sosyal ortama girmeme gibi sorunlamız çoktu sabır ve doktorumuzun yardımı ile sorunlarımız çözüldü şuan yaşıtlarıyla uyumlu alanında gerçekten uzman bir hekim gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum

Konum: Özel NCR International Hospital Diğer

Oğlum iki yıldır tedavi sürecinde ydi otizm tedavisi kapsamında beyin balans beslenme analizleriyle uygun diyet ve takviyeler le doktorumuz sayesinde baya iylesme gördük göz temasında problem yaşıyorduk konuşma konusunda sıfır duzeyindeydik aldığımız beyin balans seansları sonrasında oğlumuz kendini anlatıyor göz temasimiz tamamen düzeldi kurtulduk diyebiliriz ve bu tamamen Mehmet Ali Bey'in sayesinde kendisine minettariz.

Konum: Özel NCR International Hospital Baş Dönmesi Değerlendirmesi

Baş dönmesi şikayetiyle kapısını çaldım sevgili doktorum manevralarla 10 günde beni kendime getirdi

Konum: Özel NCR International Hospital Nöralterapi

Yaklaşık 4-5 yıl süren fıtık tan gelen boyun,omuz,kolda ve en çokta sırt ağrılarım vardı anı kasılmalar tutulmalar yasantımı etkiler hale gelmişti. Mehmet Ali hocamın yaptığı nöral terapi sayesinde 2 seanstan sonra çok şükür ağrılarım son buldu hayat kalitem değişti çok ilgili,sempatik,anlayışlı bir hekim keşke daha önce gelseymişim dedim benim gibi ağrı çeken herkeze tavsiyemdir.

Y
Konum: Özel NCR International Hospital Nöralterapi

depremde Vertigo başladı ve çok ilerledi dirençli Vertigo ya dönüştü önce başka bir nörolojiye gitmiştim 3 4 ay ilaç tedavisi 1 yıl da Manevra yapıldı yine geçmedi Mehmet Ali beye gittim seanslar halinde nöral terapi başladı ve bunlarla beraber yaşam koçu gibi hayat düzeni oluşturdu yeme içme uyuma egzersiz bunlarla beraber noral terapi ye devam ettik şuan çok rahatım ilk halimden eser kalmadı

Ş
Konum: Özel NCR International Hospital Nöralterapi

Öncelikle şunu belirtmek isterim bundan tam 19 ay önce nöralterapi aldım midem de şişkinlik gegirme dedigimiz haller mide yanması burunda alerjikrinit denilen zor bi hal sonrasında her dk yorgunluk halsızlık ile basvurdum bana 6 seans duzenlendi gununde saatinde gittim mehmet ali bey olsun ekibi olsun olması gerektigi gibi yardımcı oldular bilerek yazmadım yorum tam 19 ay sabrettim bugun kendimi bi kontrol ettim tedavim etkili olmuş faydasını görmüşüm samimiyetiniz vegüler yüzünüz hiç eksilmesin.

Konum: Özel NCR International Hospital Ozon Terapi

Mehmet Ali Bey’e 20 lik diş çekimi sonrası yanakta uyuşukluk için gittim. Uyguladığımız tedaviyle yüzümde uyuşuklukta belirgin bir azalma oldu. Tedavi sürecince ılımlı tavrı ve iletişimi kendimi güvende hissettirdi. Sorularımın tamamına açıklayıcı cevaplarıyla gördüğüm tedavi ile ilgili en ufak bir soru işaretim kalmadı. Çalışanlarının samimi tavırları kendinizi evinizde gibi hissettiriyor. Gerçekten tedavi için gitmek isteyen herkes gönül rahatlığıyla gidebilirler. Son olarak gerçekten çok dakikler, şehir dışından geldiğim için tedaviye gittiğimde hemen hiç sarkma olmadan sürecim çok güzel ilerledi.