m....a
İlk gebeliği evde de test ile öğrendim sonrasında Mehmet ali beye gittim ve memnun kaldığım için süreci beraber tamamladık ve kadınsal sorunlar vardı çok güzel ilgilendi ve sonuç muhteşem sorunsuz sıkıntısız bir doğumla gerçekleşti ikinci gebeliğim olsa yine Mehmet Ali beye gözüm kapalı güvenir giderim
l....k
7 ay önce doğum yaptım tekrar bi gebeliğim oldu mehmet beye gittim ewde testle öğrendim yaklaşık 2 aylik olduğunu söyledi ultrasona baktı iyi dedi istiyirmsun dedi ewet dedim ve cok şiddetli ağrılarım olduğunu söyledi hiç bi şekilde kan ve idrar istemedi ve şuan düşük tehlikem var sadece ultrason baktı iyi dedi ilaç yazdı ve gönderdi memnun kalmadım
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
re...i
dogumumu M.ALİ bey yaptırdı gercekten dogum sırasında cok nazik ve kibar cok memnun kaldım..şimdi tekrar bebek bekliyorum bu defa hamileliğimin basından beri kendisine gidiyorum o kadar ilgili ve detaycı biri...herkese kesinlikle tavsiye ederim..
Mehmet Ali Kayalı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Ali Kayalı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Mehmet Ali Kayalı adresi nerede?Mehmet Ali Kayalı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 23 Nisan Mahallesi 34 Nolu Sokak No: 35 Şahinbey
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Ali Kayalı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Ali Kayalı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Ali Kayalı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Ali Kayalı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Ali Kayalı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Ali Kayalı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mehmet Ali Kayalı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şahinbey bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları