Uzm. Dt.
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Apse Insizyonu Ve Drenajı
Kocaeli Dentapol Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Cerrahisi
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
h....a
İmplant için gittim. Kemik erimesi vardı bende. Protez diş yaptı. Tedavim çok başarılı geçti. Epeydir kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım. Çok rahatladım. Diş hassasiyetim çok fazla. Ölçü alırken bile beni öğütmedi. Yapıştırıcı bile kullanmama gerek kalmadı. Çok mutluyum. Mehmet Bey çok ilgili bir uzman. Başarılı birisi. Memnunum kendisinden.
a....y
Tavsiye üzerine başvurdum. Diş çekimi ve kaplama yaptırdım. Başarılı ve güler yüzlü bir uzman. İşini ehli. Yaptığı işlemlerden hiç sıkıntı yaşamadım. Çok memnunum kendisinden.
Burak hocamız öncelikle çok güler yüzlü kendisini görünce korkularım geçti.İmplantımı çok güzel bir enerjiyle başarılı bir şekilde tamamladı.İlgisine,bilgisine hayran kaldım..Herkese tavsiye ediyorum.
eb...u
15 yaşındaki kızımın dış teli tedavisi için 20 lik dışının alınması gerekiyordu. Internet araştırması sonucunda doktor beye ulaştım. Yorumlarının kullanılması nedeniyle randevu aldım. Randevu gunu ve saatinde yaptığı muayene sonunda kızımın disini aldı. Işi konusunda titiz. Operasyon sonrası olabilecekleri anlattı. Söyledikleride oldu. Yorumumu bu yüzden 1 gün sonra yapmak istedim . Cene cerrahisi konusunda tavsiye edebileceğim bir doktor.
d.....
20lik diş problemimden ötürü Mehmet Burak Kapılı diş hekimi için randevu aldım.Bu zamana kadar dişçilerle çok deneyimim olmadı ve açıkçası beni korkutuyorlardı.Oraya gittiğimde de çok korkmuştum.Ama Mehmet Beyin enerjisi o kadar güzeldi ki :) beni birazda olsa rahatlatıp dikkatimi dağıttı.Çok eğlenceli ve güler yüzlü bir insan.Dişimi çektiğini anlamadım bile.Ağzımın uyuşup uyuşmadığına bakacağını söyledi hatta sonrasında çok korktuğum için daha sonra dişini çekeriz dedi.Ben de sonradan gelmeyi kabul ettim.Asistanı dişimi gösterdiğinde dişimin çekildiğini anladım çok iyi insanlar.Çok teşekkür ederim her şey için iyi ki varsınız.Kendinize iyi bakın
me...e
Kökü içerde kalan kırılmış dişim için kendisine gittim , henüz 1 saat geçti işlemden ama o kadar minnettarım ki hemen yazmak istedim .Çok sabırlı ve işinin ehli birisi , iyiki kendisini tercih etmişiz, paramparça olmuş diş kökünü büyük ustalıkla temizledi.İçiniz rahat gözü kapalı gidebileceğiniz bir doktor. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
zü...n
20 lik gömülü dişim için gezmediğim hekim kalmadı.
Burak bey alanında uzman , sabırlı, hoşgörülü daha ne saysam az kalır kendisi için.
Diş çekimi öncesi her sorumu sabırla yanıtladı. Kendimi 10 dk içinde koltukta buldum ve hiç anlamadan kalktım.
Diş çekimi sırasında sizinle sürekli konuşan sizi rahatlatan bir hekim.
Hiçbir hekimin göremediği diş sıkma problemimi tek muayenede gördü.
Kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim.
Ellerinize sağlık.
ş....y
Mehmet Burak beye ilgisinden ve açıklamalarından dolayı teşekkür ederim. Sorunsuz dolgu işlemini gerçekleştiren Mehmet beye de ayrıca teşekkürü borç bilirim. İşini seven ve ehil insanlar oldukları çok net.
t....b
Dişçi fobim olmasına rağmen çok kolay diş çekimim oldu.konuştuğunuz anda tecrübesini hissediyorsunuz.çok güler yüzlü anlayışlı bir doktor
b....b
20'lik dişim için daha önce kötü bir deneyim yaşamıştım fakat Burak Bey hiç acıtmadan, güler yüzle ve dikişsiz 10 dakikadan kısa bir sürede 20'lik dişimi çekti. Randevu dakikliği, hasta ilgisi olsun çok memnun kaldım
Mehmet Burak Kapılı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Burak Kapılı, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi, Diş Hekimi. Size Mehmet Burak Kapılı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, İmplant, Ağız Cerrahisi, Diş Çekimi, Çene Implantasyonu, Kemik Grefti, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Gülüş Tasarımı, Sinus Cerrahisi.
Mehmet Burak Kapılı adresi nerede?Mehmet Burak Kapılı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kadıköy Mahallesi Atatürk Bulvarı No:8/A İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Burak Kapılı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Burak Kapılı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Burak Kapılı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Burak Kapılı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Burak Kapılı hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Burak Kapılı ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Burak Kapılı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Burak Kapılı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Burak Kapılı hakkında ne düşünüyor?Toplam 43 hasta / danışan, Mehmet Burak Kapılı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.