Op. Dr.
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
Fenerbahçe mahallesi no:200 Bilnur apt., İstanbul
Op.Dr Mehmet Can Şakı Muayenehanesi
si....
Yıllardır olmayı düşündüğüm meme kucultme ameliyatimi hocamla gerçekleştirdik. Bugun 4.gunum kontrollerim yapıldı. Sürecin en başından beri hocam ve hastane ekibi Vanity klinik cok ilgiliydiler, ameliyat sonrası hem hastanede hem de evdeyken her soruma cevap verdiler. Ameliyatımi Mehmet hocama olduğum için çok mutluyum ve cok tesekkur ederim. Ameliyat sonrası ağrım neredeyse hiç olmadı ilk 2 gün biraz şişlik oldu göğüslerim de ancak onlarda inmeye başladı. Düşündüğümden daha hafif geçiyor sürecim. Şu an kendimi çok mutlu hissediyorum. Cok teşekkür ederim Mehmet Can hocam.
n....ö
2hafta önce hocamıza meme büyütme ameliyati oldum,resmen sihirli elleri war ilk 3 gün sonra normal yaşamıma devem ettim, simdi ise hicbir sizim yok ,on görüşleri beni bilgilendirmesi guler yuzlu olmasi cok naif bir hocamiz,vanity kligininde gercklesen ameliyatimdan ise herkes cok ilgiliydi hic yalniz hissetmedim kendimi cok güvende hissetim,iyi ki mehmet can hocamiz dusunenler kesinlikle akliniz kalmasin
bi...
1 buçuk ay önce burun ameliyatı oldum ilk başta çok korkularım vardı ama Doktorum Mehmet can şakı tanıdıktan sonra emin ellerde olduğuma inandım ben sadece hayal ettim ve Doktorum Mehmet bey yaptı şimdi kendime olan güvenim daha fazla iyi ki sizleri tanıdım çok teşekkür ederim
h....s
Yaklaşık 1 ay önce Mehmet beye meme büyütme oldum.İnanılmaz rahat bir ameliyat süreci geçirdim.Mehmet beyle ilk görüşmem de bunu anlamıştım zaten kendisi gerçekten hastasının ne istediğine çok önem verip birlikte karar vermeyi tercih ediyor.Çok samimi güleryüzlü güven veren bir doktor. Bunlar gerçekten bu süreçte çok önemli detaylar hasta doktor ilişkisi iyi olunca gerisi geliyo zaten. Mehmet beyle tam olarak istediğim şekilde, boyutta bir implant seçtik. Tüm süreci detaylarıyla size anlatıyo hem öncesi hem sonrası bu çok önemliydi benim için neyle karşılaşacağımı bilmiyordum çünkü. Ekip olarakta harikalar ne zaman bişey sorsam hep yardımcı oldular.Sadece 3 gün dayanabilceğim derece bir kas ağrım olmuştu, 4.gün günlük hayatıma dönmüştüm hiç bir sıkıntım olmadı.Şuanda varlığını bile unuttum :) Gerçekten şiddetle tavsiye ediyorum doktorumu, ameliyat olmaya karar verip doktor arayışında olanlar mutlaka görüşmeli ne demek istediğimi anlicaklardır bende bunları yakın zamanda tecrübe ettiğim için paylaşmak istedim,neden daha önce gelmedim diye kendime kızıyorum,ertelemeyin boş yere :) hem hocama hem güzel ekibine çok çok tesekkür ederimmm
y....k
Doktorum Mehmet Bey sayesinde burun ameliyatı sürecim çok kolay geçti. İyileşme sürecim kısa ve acısız olduğu için normal hayatıma kolayca döndüm ve yenilenmiş hissediyorum. Çok teşekkür ederim
a....t
Vanity Estetikte gögüs küçültme operasyonu geçirdim ve çok memnun kaldım Doktorum Mehmet Beye beni bu ameliyata ikna edip sağlıklı bir şekilde hastaneden yolcu ettiği için teşekkür etmek istiyorum iyiki hayatıma dokundunuz :)
n....m
Dr. Mehmet Bey'e rinoplasti yaptırdım, çok memnun kaldım. Operasyon sonrası iyileşme süreci tahminimden daha kısa sürdü, günlük yaşantım etkilenmedi. Hastaya yaklaşımı ve konu hakkında bilgilendirmesi cerrahi öncesi stresimi azalttı. Kendisine cok güvendim, başarılı bir doktor olduğunu hissettirdi. Operasyon sonrasında da hislerimde yanılmadığımı anladım. Başarılı, güleryüzlü ve hastasına değer veren ve her soruma bıkıp usanmadan cevap veren bir doktor. Kendisine buradan teşekkür etmek istiyorum ve herkese çok çok tavsiye ediyorum.
a....h
İnce dudaklarımdan dolayı dolgu yaptırmaya karar vermiştim. İyi ki de yaptırmışım, dolgumu yapan Mehmet Hocama da sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
ö....d
Mehmet bey tek kelime ile mükemmel bir doktor 1 yıl önce oldum burun ameliyatını ve çok memnunum ameliyattan çıktığımda hiç morluk yaşamadım ağrımda olmadı ve çok yardımcı olundu tavsiye edeceğim ilk ve tek doktor sonsuz teşekkürler :)
h....s
Birkaç yıldır bazı estetik operasyonlar düşünüyordum ancak güven veren hiçbir yer bulamadığım için hep erteliyordum. En sonunda Vnity estetiğe başvurdum veMehmet beyle tanıştım. o kadar ilgili ve güven vericiydi ki çok memnun kaldım ve hastaneye geldim. gögüsbüyütme ve rinoplasti operasyonları yaptırdım , doktorumdan ve hastaneden o kadar memnun kaldım ki başka operasyonlar için tekrar gelicem.
Mehmet Can Şakı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Can Şakı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Mehmet Can Şakı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu.
Mehmet Can Şakı adresi nerede?Mehmet Can Şakı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fenerbahçe mahallesi no:200 Bilnur apt. İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Can Şakı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Can Şakı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Can Şakı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Can Şakı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Mehmet Can Şakı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Can Şakı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Can Şakı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Can Şakı hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Mehmet Can Şakı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra