Uzm. Dr. Mehmet Celal Şen, lisans öncesi öğrenimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 2006 yılında başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamlayarak 2013 yılında Çocuk Cerrahisi Uzmanı olmuştur.

Mesleki çalışmalarına Özel Acıbadem Maslak Hastanesi'nde devam etmektedir.

Büyükdere Cad.No:40 Maslak, Sarıyer, İstanbul

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Hipospadias (Yarım Sünnet) Ameliyatı

Pilonidal Sinüs

Sünnet

Yenidoğan Sünneti

Acıbadem Maslak Hastanesi

Oğlum 24 günlükken sünnet oldu. Sünnetini Mehmet Celal Sen Hocam yaptı. Hem operasyon öncesi detaylı anlatım ve bilgilendirmeleri, hem de operasyon sonrasındaki iletişim hızı ve ilgisi çok güzeldi. Sayesinde sorunsuz, sağlıklı bir sünnet geçirdi oğlum.

Doktor beye kızımın rahatsızlığı için başvurduk. Kızımın karın ağrısı şikayeti ile gittik. Apandisit şüphesi oluşunca Dr. Mehmet Bey ile görüştük. Apandisit teşhisi kondu ve ameliyat olduk. Kendisinden çok memnun kaldık. Çok ilgilendi ve çocuklara çok güzel yaklaşıyor. Etrafıma da kendisini tavsiye ediyorum.

Konum: Acıbadem Maslak Hastanesi Yenidoğan Sünneti

Birkaç doktor araştırıp görüştükten sonra sıra Mehmet Bey’e geldi. Randevu aldık ve kendisiyle görüşmeye gittik. Süreç hakkında yaptığı bilgilendirme, yönlendirmeleri, güler yüzlü ve pozitif yaklaşımı bizi kendisine çekti. Bu nedenle oğlumuzun (2 aylık) sünnetini Mehmet Bey’e yaptırmaya karar verdik. İyi ki Mehmet Bey ile tanışmışız diyoruz. Operasyona girmeden önce bize anlattığı her şey harfi harfine dediği gibi oldu. Oğlumuzun acı çekip çekmeyeceğini veya sonrasında bir ağrısının olup olmayacağını sorduğumuzda, (lokal) anestezi etkisi geçtikten sonra yalnızca 1 saat kadar ağrı olabileceğini, onun dışında hiçbir şey hissetmeyeceğini söyledi. Gerçekten de öyle oldu. İyileşme sürecinde her zaman telefondan destek verdi, tüm sorularımızı yanıtladı. Çok şükür, hiçbir problem yaşamadık ve tamamen iyileştiği için bu yorumu bugün yazıyorum. Sağladığı destek ve ilgisi için kendisine minnettarız.

Sevgili doktorumuz, bebeğimizin hem yenidoğan sünnetini hem de dil bağı operasyonunu gerçekleştirdi. Yenidoğan sünnet sürecimiz çok rahat geçti, çok beklemeden halletmiş olduk. Dil bağı operasyonu için ise farklı görüşlerle kafamız karışık halde doktorumuzun kapısını çaldık. Her zamanki gibi güler yüzüyle bizi karşılayıp anlattı, lokal müdahale ile dil bağı operasyonunu yaptı. Çocuk hastalıklarında bebekle, aileyle iletişim çok önemli. Mehmet Celal Şen doktorumuzu kesinlikle öneriyoruz.

Hocayı iki senedir tanıyoruz, kendisine büyük saygımız ve sevgimiz var. Çocuğum karaciğer kanseriydi. Canımızı ona emanet ettik, ameliyatını yaptı. İşinde çok başarılı bir hoca. Tabii ki kimsenin hasta olmasını istemem, olursa da hocadan başkasını hiçbir zaman tavsiye etmem. Annesi olarak herkese tavsiyem Mehmet Hoca'dır.

Telefon numarası doğrulandı

Mehmet Bey'e çocuk doktorumuzun yönlendirmesiyle hidrosel şikayeti ile gittik. Kendisi oğlumu bir buçuk yıl takip etti. Hidrosel geçmeyince, ameliyat kararı aldı. Önerdiği şekilde sünnet ile birlikte hidrosel ameliyatını yaptı. Operasyon sonrasında 2 hafta boyunca sürekli iletişimdeydik, oğlumu yakından takip etti. Çok iyi bir cerrah olması, her an ulaşılabilir olması, tüm detayları çok anlaşılır ve ders niteliğinde anlatması sebebiyle herkese tavsiye ederim.

Telefon numarası doğrulandı

Bir arkadaşımın tavsiyesiyle geldim. Çocuğumun kasık fıtığı rahatsızlığıyla ilgili başvurdum. Gerçekten inanılmazdı, teşhis, tedavi ve bize yaklaşımı mükemmeldi. 4 yaşındaki oğlumun başarılı ameliyat sonrası koşarak kontrole gitmesi her şeyin özeti diyebilirim. Kesinlikle tavsiye ederim.

Konum: Acıbadem Maslak Hastanesi Sünnet

İnsan genelde ameliyathane kapısından sonrasını bilmediği için stres oluyor. Mehmet hocamın eski öğrencisinin tecrübesini de okuyun isterim

5 aylık bebeğimizi ameliyathanede bıraktık, kahve alıp eski arkadaşlarımızla takıldık. Fakültede ameliyatlarına girdiğim için kafamız dünden rahattı

Erkek olacağını öğrendiğimde iyi demiştim Mehmet hocaya gideriz sünnete veya başka bir şey varsa (ailede hipospadias, hidronefroz vb ben dahil ameliyat öyküsü var)

Öncesinde çok güzel bilgilendirdi, dediği saatte gittik, genel anestezi dedi, şuraya yatışa gidin dedi yatırdık, bebeği alalım dedi verdik, bitince de önerilerini dinledik evimize geldik

Sorunuz varsa sorun, poliklinikte ders anlatır gibi anlatır. Hasta psikolojisi ayrı ama hasta çocuk ebeveyni psikolojisi çok ayrı, bunun son derece farkındadır hocam

Bizim kafamız da içimiz de rahat etti. Sünnet belki, basit gibi gelebilir ancak her operasyon ciddidir. Tecrübeli, anlayışlı, bilgili, maharetli ellerden tercihimiz Mehmet hocam oldu

Randevu doğrulandı
Konum: Acıbadem Maslak Hastanesi Randevu

Kendisini 13 yaşındaki oğlumun karın ağrısından dolayı ziyaret ettik. Sohbeti yaklaşımı çok samimi ve profesyonelceydi. Apandisit şüphesi ile gittik . Bize durumu izah etmesi yapılacakları anlatması bizi rahatlattı

Z
Randevu doğrulandı
Konum: Acıbadem Maslak Hastanesi Hipospadias (Yarım Sünnet) Ameliyatı

Bebeğimizin doğumu sonrası hipospadias teşhisi konuldu. Aynı hastanede çocuk cerrahı olan Celal Hocamız bizi detaylı anlatımları ile endişelenecek bir şey olmadığı konusunda rahatlattı, 6.ay ve sonrasında ameliyat olabileceğini söyledi. 6.ayımızda sorunsuz bir şekilde ameliyatımızı ve sünnetimizi olduk. Normalde 1 gece hastanede kalınırken ona bile ihtiyaç duymadık. Herhangi bir komplikasyon vb. yaşamadık. Sonraki kontrol süreçlerinde de yakından takip eden, gerektiğinde rahatça ulaşabildiğiniz, çocuklu ailelerin kaygılarını anlayabilen, işinin ehli bir hekim. Gözümüz kapalı öneririz.