es...r
Hocama bronş genişlemesine konulan ameliyat tetkiki sebebiyle gitmiştim…Türlü türlü senaryolar duyarak gitmiştim..Hocamın açıklaması,samimiyeti verdiği bilgiler bizi o kadar tatmin etti ki anlatılmaz,yaşanır….Hocama minnetarım o kadar korkarak gitmiştim ki yüreğine su serpmek deyimini ancak bir hoca bu kadar güzel gerçekleştirebilir…Hocamın konuşmasıyla o an ameliyata bile gidebilirdim…Bu kadar muhteşem ötesi bir hoca böyle hocalarımızın artması dileğiyle…Ne kadar insana dokundular böyle yaparak iyi ki varsınız hocam Rabbim size daha çok güzel ömürler versin vatana,millete hizmet edeceğiniz….
04.05.2021 tarihinde Ankara TOBB ETÜ hastanesinde bir operasyon geçirdim. Göğsümden kistleşmiş “Timüs” bezi alındı. Hamdolsun an itibarı ile patoloji sonucu “Benign” görünüyor. Operasyonu Prof. Dr. Mehmet DAKAK hoca yaptı. Gerek ameliyat öncesinde ve gerek sonrasında kendisinin tıp tecrübesine şahit oldum. Bir askerî tıp uzmanı olarak binlerce göğüs ameliyatı yapmış olması onun tecrübe yüksekliğinin önemli bir göstergesidir.
Kendisine ilk müracaatım; sol-sırt bölgemde beton merdivene buzda kayarak düşme sonucu oluşan 10. ve 11. Kaburgalarımın kırığının tedavisi vesilesi ile oldu. Tedavimi tamamlayıp iş yerime döndükten sonra kendisinin insan odaklı yönüne de şahit oldum. Filimlerimi daha detaylı inceliyerek yukarıda anlattığım kistin farkına varmış sonra beni aratmış ve sekreterime bilgi vermiş. %50 ihtimalle “Malign” olma ihtimalini hatırlatarak bir însani görevi yerine getirmiştir. Kendisinin ve TOBB ETÜ hastanesinin hâzık (profesyonel) ekibinin sayesinde sorunsuz bir ameliyet geçirdim.
Kendisine ve TOBB ETÜ hastanesi çalışanlarına müteşekkirim.
Mehmet Dakak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Dakak, Göğüs Cerrahisi.
Mehmet Dakak adresi nerede?Mehmet Dakak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yaşam Caddesi No:5 Söğütözü Yenimahalle
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Dakak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Dakak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Dakak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Dakak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Dakak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Dakak hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mehmet Dakak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.