Fırat Mah. Urfa Yolu 3. Km. 507. Sok. No: 150, Kayapınar, Diyarbakır
Aşı Takibi
Aşı takvimi
Bebek Takibi ve Aşılar
Memorial Dicle Hastanesi
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Büyüme Hormonu Testi
Çocuklarda Egzema
Çocukta gelişimi izleme
İnsülin Pompa Uygulaması
s....a
Bebeğim erken doğdu doğumundan yoğun bakım sürecine her seyiyle ilgilendi çok ilgili bi doktor güler yüzlü işini hakkıyla yapan bi doktor şiddetle tavsiye ediyorum
mü...s
Evladımızı kendi evladı gibi gören, hastalıkla ilgili bizi rahatlatıcı bilgi veren ve en önemlisi ilaç yazma konusunda oldukça hassas davranan sayın hocama sonsuz teşekkürler...
dr...n
Emin bey 28 hafta doğan ikizlerime yaklaşık 60 gün özveriyle, bilgisi ve mükemmel derecedeki ilgisiyle bakarak sağlıkla kucağıma almama sebep oldu. Kendim de bir çocuk hekimi olarak yenidoğan yoğun bakımda kurduğu otorite, hemşire bakımı konusundaki titizliği, ortamın hijyeni ve uyguladığı tedavinin sıkı takipçisi olduğu için kendisine çok teşekkür ediyorum.
ma...n
Oldukça temiz, hijyenik, kibar, anlayışlı ve gerektiği kadar zaman ayıran işini ciddiyetle yapan bir doktor olması ben ve eşimi son derece memnun etti. Kendisiyle umarım sonuna kadar devam ederiz.
ay...e
Sonunda kızımı daha önce farklı bir şehirde götürdüğüm Doktorum gibi birini buldum, açıklayıcı konuşması, ilaçlarla boğuşmaması, amacı kızımı benden dahi korumak olan bir hekim. Şunu da belirtmeliyim ki kibar, temiz, hijyenik, şık ve düzgün türkçesinin olması da ayrı bir önem arz ediyor ki Teşekkürler Hocam.
cü...n
Mehmet hoca öncelikle karakterli, hümanist bir kişilik. Mesleki deneyimini bilmiyorum , değerlendirme yapma gibi de bir haddim olamaz ancak analitik düşünerek hastalığı çok iyi değerlendiriyor, işler iyi gitmezse ona göre hareket ediyor.Her zaman kendisini geliştirdiği apaçık ki çözümlemeleri çok yerinde. Meslek hayatında kendisine başarılar dilerim.
me...t
Hocam kim ne derse desin COK İYİSİNİZ hem meslek hemde insanlik dalinda. Bunu yazarkende 6 aylik bebegini farkli hastanelerdeki 6 farkli hekime goturup sizde iyilestiren birisi oldugum icin cok rahatim. İns Sizinle sonuna kadat devam ederiz.
fu...a
Kendisiyle Memorial Diclede tanıştık ve kendinden emin oluşu, tedavisinde açıklayıcı yaklaşımı beni ve eşimi çok rahatlattı, tekrar teşekkürler. Herkese tavsiye ederim ancak randevu sistemi kötü
sa...ı
Doğumdan sonra tanıştık ve gerçekten ilgisinden bilgisinden anlayışından memnunuz ama hastanenin içinde bulunduğu inşaat çalışması can sıkıcı. Ama Kadın Doğum Servisi için malesef aynı şeyleri söyleyemem
he...i
Oğlumuzun doğuştan kalp hastalığı var ve Mehmet Emin Beyle bu nedenle tanıştık, daha çok bilgilendirme yöntemiyle tedavi etmeye çalışması harika bir özellik, tekrar çok teşekkürler, saygı ve hürmetler Bebek Özçelik :)
Mehmet Emin Günel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Emin Günel, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Mehmet Emin Günel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Yenidoğan Işitme Taraması, Hemaferez, Fototerapi, Esd (Sedimantasyon), Çocuk Gelişim Testi, X-Ray, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Enjeksiyon Iv, Periton Diyalizi, Tam Kan Sayımı-Hemogram.
Mehmet Emin Günel adresi nerede?Mehmet Emin Günel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fırat Mah. Urfa Yolu 3. Km. 507. Sok. No: 150 Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Emin Günel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Emin Günel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Emin Günel hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Emin Günel ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Emin Günel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Emin Günel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Emin Günel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Emin Günel hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Mehmet Emin Günel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Emin Günel hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Emin Günel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Diyarbakır bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Diyarbakır bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla