Doç. Dr.
Doç. Dr. Mehmet Erdoğan
İç Hastalıkları Randevusu
1593/1 Sokak, No: 2 Lider Centrio A Blok Kat:8 Daire:80, İzmir
Doç. Dr. Mehmet Erdoğan
15.01.1972 yılında Trabzon ilinin Araklı ilçesinde doğdum. 1989 Sürmene Lisesinden mezun oldum. 1996 tarihinde İzmir’in Sağlıkta Marka olmuş Üniversitelerinden olan Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden Tıp Doktoru unvanı ile mezun oldum. 2003 yılında İç Hastalıkları uzmanı oldum. 2006 yılında Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları uzmanı oldum, ardından 2012 yılında Doçent Doktor oldum.
Evliyim 2 erkek ve 1 kız çocuk olmak üzere 3 çocuk babasıyım.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Doç. Dr. Mehmet Erdoğan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleBu doktor/uzman mısınız?
Mehmet Erdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Erdoğan, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları, İç Hastalıkları. Size Mehmet Erdoğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu, İç Hastalıkları Randevusu.
Mehmet Erdoğan adresi nerede?Mehmet Erdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 1593/1 Sokak, No: 2 Lider Centrio A Blok Kat:8 Daire:80 İzmir
- Kazımdirik Mah. No 9 Ege Üniversitesi Bornova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Erdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Erdoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Erdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Erdoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Erdoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla