Raufbey Mah. Dr. Devlet Bahçeli Bulv. 1. Etap No: 27 Merkez Osmaniye 80010, Osmaniye
Histerosalpingografi (HSG)
Rahim Filmi
Histerosalpingografi (HSG)
Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi
Rahim Filmi
Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi
do...n
28.04.2016 tarihinde kendisinden ilk randevumuzu alarak eşimi kontrole götürdüm. Eşimin gebelikte 3.ayı için genel bir kontroldü bu. Cinsiyetinide öğrenebiliriz duygusuyla gittiğimiz bu muayene de doktor bizim moralimizi yerle yeksan etti. Ultrasonda bebeği kontrol eden doktor bir gariplik olduğunu söyledi fakat durumu bize net olarakta açıklamadı, sadece başka bir hastanenin radyoloji ünitesine gidip detaylı baktırmamız gerektiğini ve alacağımız sonuçla beraber gelip sonuç uzerine konusacabileceğimizi söyledi. Ultrason esnasında çok uğraştı. 12 haftalık bebeğin kafatasını ölçmeye çalıştı, anormallik var dedi. Biz haliyle tedirgin olduk. Eşim odadan büyük bir çöküntüyle çıktı. Odadan çıktığımız gibi başka bir doktora gittik. O gittiğimiz doktor Allah razı olsun bize hiçbir sıkıntı olmadığını bebeğimizin gayet sağlıklı olduğunu söyledi. Ultrason cihazındada bebeğimizi net bit şekilde gördük. Yani anlamıyorum olumsuz bir durum olmadığı halde bir doktor nasıl bu denli moral bozabilir. De ki benim ultrason cihazım eski versiyon, çağdışı de ben tam göremiyorum de biz de başka doktora gidelim! Bizim moralimizi bozmaya günümüzü zehir etmeye hakkınızın olmadığını düşünüyorum.
hu....
Benim iki oglumun dogumunu da mehmet hocam yaptirdi insanligi ve hekimligi ile bence mükemmel birisi herkese tavsiye ederim hele insana verdigi güven bence hamile bir kadin icin en önemlisi o hocamda kesinlikle bu guveni veriyor ona buradan da tekrar tesekkür ederim allah kendinden razi olsun uzun ömurler versin.
na...z
bana öncelikle güven veriyor,sanırım en güzeli de bu...
yu...f
onun yardımı ile 1 kız evladım var şimdi.allah razı olsun ondan.bence mükemmel bir doktor.kızım şuan 3 yaşında:)) bizden snra yengem ve ablamada tevsiye ettim.onlarında doğumlarında yardımcı oldu kendisi.Allah gönlüne göre versin hocam
Mehmet Ergin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Ergin, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Mehmet Ergin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Mehmet Ergin adresi nerede?Mehmet Ergin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Raufbey Mah. Dr. Devlet Bahçeli Bulv. 1. Etap No: 27 Merkez Osmaniye 80010 Osmaniye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Ergin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Ergin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Ergin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Ergin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Ergin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Ergin hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Mehmet Ergin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Osmaniye bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmaniye bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmaniye bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmaniye bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmaniye bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmaniye bölgesinde Halk Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmaniye bölgesinde Avivasa Emeklilik Ve Hayat kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmaniye bölgesinde Ziraat Hayat Ve Emeklilik kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmaniye bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmaniye bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmaniye bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmaniye bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmaniye bölgesinde QNB Finansbank Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmaniye bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmaniye bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmaniye bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmaniye bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmaniye bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmaniye bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları