Eyüp Sultan Mahallesi Hafız Tevfik Caddesi No:162, Şehitkamil
7 yaşında oğlum kasık fıtığı ameliyatı oldu.Ergün bey çok tecrübeli aynı gün eve geldik.yürüyerek çıktı ameliyat dan 3 saat sonra.ağrısız sızısız çıktık.güven veren doktor tavsiye ederim.doktorumuza teşekkürler ediyorum
b1...9
Bebeğimin sünetti için çok araştırma yaptım ve sonunda Mehmet Ergün Parmaksız a yaptırmaya karar verdik çok tereddütlüydüm çok şükür korktuğumuz gibi olmadı maşallah çok güzel geçti tavsiye eder Sn Dr umuza da çok teşekkür ederim
oz...n
Cok iyi bir doktor ellerinin marifeti ve insanligiyla tarifsiz. Allah onun gibileri basimizdan eksik etmesin , cuneyt bey de oyle.
em...m
allah herkese böyle doktor nasip etsin :D hayatttakı en buyuk sansım ergun bey oldu :) emeklerınden dolayı teşekkur edıyorum sureklı gulen yuzunuz herzaman gulmeye devam eder inşaalllah ;)
ca...r
mükemmel bir doktor izmirde görmediğim ilgi ve alaka burada vardı oğlumun hayatını kurtardı kakasını yapamıyordu tüm doktorlar 3 defa ameliyat olacak dediler oysa o tek seferde hemde hiç ameliyat izi kalmadan ameliyat etti oğlum gayet sağlıklı
me...e
oğlumun poposu yoktu cok iyi oldu şimd ameliyatlar başarılı oldu şuan kakasını tutabiliyor herkese tavsiye ederim, antebteki en iyi çocuk cerrahı üniversite çocuğuma bakmadı allah razı olsun bu doktordan
bi...n
mehmet ergün parmaksız tam anlamıyla süper bir dokor cerhan bakımından uzman bir doktor herkese tavsiye ediyorum ben kendisinin hastası emre mercanın annesi bircan mercan sizi çok seviyoruz ergün bey iş hayatınızda başarılar
bi...n
Şu an ben ergün beyin hastasıyım ve şu an hastanedeyim ergün bey tam anlamıyla süper bir doktor Allahım kendisinden razı olsun oğlum emre mercanla çok iyi ilgileniyor inşallah yakında oğlum sağlığına kavusurda bizde taburcu oluruz ergün bey sizi çok seviyorum işinizde süpersiniz başarılar size
fi...n
harika bir doktor:) işinde çok başarılı ve sıcak kanlı. çok mütevazi. tam anlamıyla bir uzman .
mi...r
kızım yüzündeki yanığın tedavisini yaptı kızımla ve diğer hasta ve yakınlarıyla çok yakından ilgilendi
Mehmet Ergün Parmaksız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Ergün Parmaksız, Çocuk Cerrahisi.
Mehmet Ergün Parmaksız adresi nerede?Mehmet Ergün Parmaksız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güneykent Mahallesi 216. Caddesi No:74/1 Şahinbey
- Eyüp Sultan Mahallesi Hafız Tevfik Caddesi No:162 Şehitkamil
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Ergün Parmaksız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Ergün Parmaksız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Ergün Parmaksız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Ergün Parmaksız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Ergün Parmaksız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Ergün Parmaksız hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Mehmet Ergün Parmaksız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şahinbey bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Cerrahları
Şahinbey bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları