Dermatoloji Randevusu
Kontrol Randevusu
Mohs Cerrahisi
PRP
ç.....
Cildim de çıkan noktalar için gitmiştim. Gayet ilgili ve özenli bir doktor, memnunuz. Tedavi sürüyor, iyileşme belirtileri var. Tedavi ile ilgili yeterince bilgilendirdi.
ö...
Ben 112 personeliyim, 32 yaşındayım senelerce evde yapılan maskeler, kulaktan kulağa yapılan sağlıksız uygulamalar vs ne kadar tedavi serum krem vs kullandım ancak sonuç alamadım. En son sivilceler sosyal hayatımı ,psikolojimi kötü etkilediği için ekip arkadaşımın tavsiyesi üzerine Dr. Erşan Bey’e başvurdum. Her ay düzenli olarak kan tahlillerim alındı, sonuca göre ilaç dozu tedavi şekli belirlendi. Oluşabilecek tüm riskleri anlattı ve 8 aylık tedavi süresince hiç sıkıntı yaşamadım. Doktorum sayesinde korktuğum hiçbir şey olmadı. Gayet başarılı ve konforlu bir süreçti.
Alnımda bir şeyler çıkmıştı, kızarıklık vardı. Gül hastalığı olduğunu söyledi. 2 ay antibiyotik kullandım, ayriyeten losyon verdi. En son güzel seviyeye ulaşmış dedi. Tekrarlayabilir tekrarlamayadabilir dedi. Ayriyeten nemlendirici verdi. Bir sorun olduğun da tekrar kontrole gelmemi söyledi, güneş kremi kullanmamı da söyledi. Doktordan memnun kaldım. Hastalık ile ilgili bilgilendirdi. Düzenli kullandım memnun kaldım.
t.....
Yüzümde bir yara gibi bir şey çıkmıştı. Krem verdi 10 gün boyunca iyileşmediği için aldırmalısın dedi. Hemen aldırdım. Kanserli hücre çıktı. İyi ki aldır demiş. Şuan o bölgem temizlendi, çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.
Cilt rahatsızlığı için gittim. Ayağımda pul pul bir şikayet vardı strese bağlı. Tedavi uyguladı, neler yapmam gerektiğini anlattı. Yazdığı ilaçları kullandım. İyi bir doktor herkese tavsiye ederim. Memnunum, alanında bilgili.
3 Şubat 2024 tarihinde uzun zamandır yoğunluktan ancak fırsat bulup cildiye muayenesi için gittiğim cildiye uzmanı Dr Memet Erşan Bilgili'nin muayenesinden neden memnun kalmadığımı anlatmak üzere yazıyorum. Vücudumda bulunan çok sayıda beni, başımdaki yağ bezelerini, et beni ve saç dökülmesini göstermek için detaylı bir muayene beklerken muayene toplam 4 dakikayı dahi bulmadı. İyi bir hizmet alamadan hastaneden çıkmak üzücü.
Erşan hoca yıllardır ailece tanıdıgımız doktorumuzdur. Gerek 7-8 yıl önce annemin kurdeşen tedavisinde, gerekse benim bu yıl yaşadığım yoğun bir akne krizimde ve aniden kurdeşen döktüğüm dönemde verdiği ilaçlar ve tedavisi ile çok yardımcı oldu. tek tek sakince olan anlatışı, ilgi için size buradan bir kez daha teşekkür ederim
f.....
Mehmet Erşan Bey çok eskiden beridir doktorum. Kendisine mantar ve kaşıntı şikayetimden dolayı muayene oldum. İlaç ve krem tedavisi verdi. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Mehmet Erşan Bey'den aldığım hizmetten memnunum.
Doktor takviminden buldum. Çok iyi anlayışlı bir doktor. Verdiği ilaçlarda gayet iyi geldi. Çok memnunum çevremde cilt ile bir problemi olan olursa direk tavsiye edebilirim.
es....
çok iyi bir doktor kendisi çok ilgili sivilce problemim vardı doktorumuz sayesinde çok şükür geçti herkese tavsiye ederim... gerçekten işinde çok bilgili ve ilgili biri başarılarının devamını diliyorum
Mehmet Erşan Bilgili isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Erşan Bilgili, Dermatoloji. Size Mehmet Erşan Bilgili tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dermatoloji Randevusu, Normal Randevu, Hemaferez, Botoks, Fototerapi, PRP, Diyabetik Ayak Tedavileri, Mohs Cerrahisi, Kontrol Randevusu.
Mehmet Erşan Bilgili adresi nerede?Mehmet Erşan Bilgili şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Batıkent Mah. Gerekli Sok.No:13 Tepebaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Erşan Bilgili isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Erşan Bilgili online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Erşan Bilgili isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Erşan Bilgili, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Erşan Bilgili hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Erşan Bilgili ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Erşan Bilgili isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Erşan Bilgili tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Erşan Bilgili hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Mehmet Erşan Bilgili hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Erşan Bilgili hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Erşan Bilgili, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Mehmet Erşan Bilgili ile iletişime geçmenizi öneririz.
Tepebaşı bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Dermatologlar
Tepebaşı bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Dermatologlar
Tepebaşı bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Dermatologlar
Tepebaşı bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Dermatologlar
Tepebaşı bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Dermatologlar
Tepebaşı bölgesinde Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı kabul eden Dermatologlar
Tepebaşı bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Dermatologlar
Tepebaşı bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Dermatologlar
Tepebaşı bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Dermatologlar
Tepebaşı bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Dermatologlar
Tepebaşı bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Dermatologlar
Tepebaşı bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Dermatologlar
Tepebaşı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar